Keçeci; "Bu Günler Birlik Olma Günüdür"

GÜNDEM 15.08.2018 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Keçeci; "Bu Günler Birlik Olma Günüdür"

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, son günlerde ülkemize dönük olarak yurt dışı kaynaklı ekonomik saldırılara karşı bu zor günlerde birlik olarak bu zorlu süreci aşabileceğimize vurgu yaptı.   Başkan Keçeci, yaşanan olaylar sonucunda içinde bulunduğumuz duruma karşı alınabilecek tutum ile ilgili şu sözleri söyledi:   “Bilindiği gibi son günlerde gelişen olaylar ülkemize dönük olarak yurt dışı kaynaklı ekonomik saldırılar sonucu ülkemiz girişimcileri bazı zorluklar yaşamaktadır.Bu noktada tüm sanayicilerimizin, tüm ticaret erbabımızın tüm bankaların zorlukların kısa sürede aşabilmesi, reel sektörün karşı karşıya kaldığı riskleri giderebilmesi amacıyla, ödeme vadelerinin aşılmasında, fiyatlandırmada dayanışma içinde olmaları, karşılıklı anlayışla hareket etmeleri, makul ölçüde her türlü kolaylığı birbirlerine göstermeleri zorunlu görülmektedir. Herkesin, tüm ilgililerin bu anlayışta olacağı, inancıyla saygılar sunarız.”dedi.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, son günlerde ülkemize dönük olarak yurt dışı kaynaklı ekonomik saldırılara karşı bu zor günlerde birlik olarak bu zorlu süreci aşabileceğimize vurgu yaptı.

 

Başkan Keçeci, yaşanan olaylar sonucunda içinde bulunduğumuz duruma karşı alınabilecek tutum ile ilgili şu sözleri söyledi:

 

“Bilindiği gibi son günlerde gelişen olaylar ülkemize dönük olarak yurt dışı kaynaklı ekonomik saldırılar sonucu ülkemiz girişimcileri bazı zorluklar yaşamaktadır.Bu noktada tüm sanayicilerimizin, tüm ticaret erbabımızın tüm bankaların zorlukların kısa sürede aşabilmesi, reel sektörün karşı karşıya kaldığı riskleri giderebilmesi amacıyla, ödeme vadelerinin aşılmasında, fiyatlandırmada dayanışma içinde olmaları, karşılıklı anlayışla hareket etmeleri, makul ölçüde her türlü kolaylığı birbirlerine göstermeleri zorunlu görülmektedir. Herkesin, tüm ilgililerin bu anlayışta olacağı, inancıyla saygılar sunarız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.