Kerem Kaya Türkiye Şampiyonu...

SPOR 18.11.2018 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kerem Kaya Türkiye Şampiyonu...

Denizlili milli karateci Kerem Kaya, Rize'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Genç Erkekler +76 kiloda altın madalyanın sahibi oldu.   Milli Karateci Kerem Kaya yine Denizli'nin gururu oldu.Kısa adı DEKAİ-DO Denizli Karate İhtisas Spor Kulübü sporcusu olan başarılı sporcu Rize'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Genç Erkekler  + 76 kiloda mücadele etti.Birbirinden önemlis sporcularla ringe çıkan milli sporcu Türkiye Şampiyonu oldu.     17 yaşında 4. kez Türkiye Şampiyonluğunu elde eden ve yarın Milli Takım seçmeleri için tatamiye çıkacak olan Kerem'i, antrenörü İhsan Kaya ve abisi Muhammet Kaya yalnız bırakmadı.   Rize’nin ev sahipliği yaptığı Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası sona erdi. Organizasyonda 33 dalda yarışan sporcular madalyalarını aldı.  Rize Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle 14-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda toplam 33 dalda madalyalar sahiplerini buldu. Rize Yenişehir Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyonada 49 ilden 791 erkek, 588 kadın sporcu mücadele etti.  17 Kasım Cumartesi günü yapılan final müsabakalarıyla sona eren şampiyonanın ardından yapılacak seçme müsabakalarında, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Danimarka’nın Aalborg kentinde düzenlenecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nın milli takım kadrosu belirlenecek.

Denizlili milli karateci Kerem Kaya, Rize'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Genç Erkekler +76 kiloda altın madalyanın sahibi oldu.

 

Milli Karateci Kerem Kaya yine Denizli'nin gururu oldu.Kısa adı DEKAİ-DO Denizli Karate İhtisas Spor Kulübü sporcusu olan başarılı sporcu Rize'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Genç Erkekler  + 76 kiloda mücadele etti.Birbirinden önemlis sporcularla ringe çıkan milli sporcu Türkiye Şampiyonu oldu.

 

 

17 yaşında 4. kez Türkiye Şampiyonluğunu elde eden ve yarın Milli Takım seçmeleri için tatamiye çıkacak olan Kerem'i, antrenörü İhsan Kaya ve abisi Muhammet Kaya yalnız bırakmadı.

 

Rize’nin ev sahipliği yaptığı Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası sona erdi. Organizasyonda 33 dalda yarışan sporcular madalyalarını aldı. 


Rize Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle 14-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda toplam 33 dalda madalyalar sahiplerini buldu. Rize Yenişehir Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyonada 49 ilden 791 erkek, 588 kadın sporcu mücadele etti. 


17 Kasım Cumartesi günü yapılan final müsabakalarıyla sona eren şampiyonanın ardından yapılacak seçme müsabakalarında, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Danimarka’nın Aalborg kentinde düzenlenecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nın milli takım kadrosu belirlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.