Kitap Günleri’nde Ahmet Ümit’e Büyük İlgi

DENİZLİ 08.10.2019 - 08:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kitap Günleri’nde Ahmet Ümit’e Büyük İlgi

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Günleri’nin dördüncü gününde ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit okurları ile buluştu.   Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği ünlü yazar ilk olarak ‘Aşkımız Eski Bir Roman’ adlıo söyleşisini gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren söyleşi sonunda fuar alanına geçen Ahmet Ümit, imza günü etkinliği kapsamında, kitaplarını imzalatmaya gelen kitapseverler ile bir araya geldi. Bir yandan kitapları imzalayan Ahmet Ümit, fotoğraf çektirmek isteyen Denizlilileri de kırmadı. Kitapseverler, İmza etkinliğinin gerçekleştiği standın önünde uzunca sıra oluşturdu.      Bu büyük ilgiden memnun olduğunu dile getiren usta yazar, okurlarıyla buluşma imkanını sağlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve ekibine teşekkür etti. Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan da Ahmet Ümit’e gerçekleştirmiş olduğu söyleşiden dolayı teşekkür ederek, ünlü yazar adına dikilen fidanı kendilerine takdim etti.     Kitap Günleri’nde 8 Ekim Salı günü(Yarın) saat 17.00’de Müfit Can Saçıntı okurlarıyla söyleşide bir araya gelecek. İmza günleri kapsamında ise yarın Işık Öğütçü, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazar Fikret Karatepe kitapseverlerle buluşacak.    

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Günleri’nin dördüncü gününde ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit okurları ile buluştu.

 

Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği ünlü yazar ilk olarak ‘Aşkımız Eski Bir Roman’ adlıo söyleşisini gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren söyleşi sonunda fuar alanına geçen Ahmet Ümit, imza günü etkinliği kapsamında, kitaplarını imzalatmaya gelen kitapseverler ile bir araya geldi. Bir yandan kitapları imzalayan Ahmet Ümit, fotoğraf çektirmek isteyen Denizlilileri de kırmadı. Kitapseverler, İmza etkinliğinin gerçekleştiği standın önünde uzunca sıra oluşturdu.

 

 

 Bu büyük ilgiden memnun olduğunu dile getiren usta yazar, okurlarıyla buluşma imkanını sağlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve ekibine teşekkür etti. Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan da Ahmet Ümit’e gerçekleştirmiş olduğu söyleşiden dolayı teşekkür ederek, ünlü yazar adına dikilen fidanı kendilerine takdim etti.

 

 

Kitap Günleri’nde 8 Ekim Salı günü(Yarın) saat 17.00’de Müfit Can Saçıntı okurlarıyla söyleşide bir araya gelecek. İmza günleri kapsamında ise yarın Işık Öğütçü, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazar Fikret Karatepe kitapseverlerle buluşacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.