Kız Kardeşim Projesine Yoğun İlgi

EĞİTİM 02.12.2019 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kız Kardeşim Projesine Yoğun İlgi

Pozitif Kalkınma Derneği'nde (POZDER) Kız Kardeşim Projesi kapsamında "Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği" semineri verildi.   Kadınların ekonomik ve sosyal alanda kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri ve gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak kalkınmada aktif rol almalarını amaçlayan Kız Kardeşim Projesi kapsamında düzenlenen Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği seminerine çok sayıda kişi katıldı. Proje Eğitmeni Gülşah Koşararslan tarafından gerçekleşen seminer sonunda katılımcılar sertifikalarını aldı.     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye iş birliği ile yürütülen Kız Kardeşim Projesi ülkenin dört bir yanında başarıyla uygulanıyor.   GÜLŞAH KOŞARARSLAN: "KADIN GELİŞMEDEN TOPLUM İLERLEMEZ"   Kadın gelişmeden toplumun ilerleyemeyeceğini kaydeden Gülşah Koşararslan, Kız Kardeşim projesi ile bu yöne dikkat çektiklerini söyledi. Seminerde özellikle güvenli internet ve çocukların internet kullanımı konularında eğitimin aydınlatıcı olduğu konusunda olumlu tepkiler aldıklarına dikkat çeken Koşararslan: "Meraklı ve neyle karşılaşacağını bilemeyen dinamik kalabalık vardı." dedi. İnteraktif bir seminer düzenlediklerini söyleyen Koşararslan, Pozitif Kalkınma Derneği'ne de kapılarını açtığı için teşekkür etti.   BURAK ÖZTÜRK: "2020 YILINA YEPYENİ PROJELERLE GİRECEĞİZ"   Yeni kurulan bir sivil toplum örgütü olmalarına rağmen birçok proje ve organizasyon içinde yer aldıklarını söyleyen POZDER Başkanı Burak Öztürk, dernek olarak ilerleyen süreçte seminer ve panellerin rutin hale geleceğini söyledi. Kültür ve Sanat Komisyonu da kurduklarını hatırlatan Öztürk, spor ve sağlıkla ilgili çalışmaların altyapısının devam ettiğini belirtti. 2020 yılına yepyeni projelerle gireceklerini işaret eden Öztürk, "Kız Kardeşim projesi gibi, Habitat Derneği öncülüğünde toplumumuzun her kesimine yönelik uluslararası birçok projeye adım atıldı." dedi. Öztürk, seminerin eğitmenliğini yapan Gülşah Koşararslan'a da teşekkür ederek birçok projede birlikte çalışmak istediklerini belirtti.

Pozitif Kalkınma Derneği'nde (POZDER) Kız Kardeşim Projesi kapsamında "Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği" semineri verildi.

 

Kadınların ekonomik ve sosyal alanda kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri ve gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak kalkınmada aktif rol almalarını amaçlayan Kız Kardeşim Projesi kapsamında düzenlenen Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği seminerine çok sayıda kişi katıldı. Proje Eğitmeni Gülşah Koşararslan tarafından gerçekleşen seminer sonunda katılımcılar sertifikalarını aldı.

 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye iş birliği ile yürütülen Kız Kardeşim Projesi ülkenin dört bir yanında başarıyla uygulanıyor.

 

GÜLŞAH KOŞARARSLAN: "KADIN GELİŞMEDEN TOPLUM İLERLEMEZ"

 

Kadın gelişmeden toplumun ilerleyemeyeceğini kaydeden Gülşah Koşararslan, Kız Kardeşim projesi ile bu yöne dikkat çektiklerini söyledi. Seminerde özellikle güvenli internet ve çocukların internet kullanımı konularında eğitimin aydınlatıcı olduğu konusunda olumlu tepkiler aldıklarına dikkat çeken Koşararslan: "Meraklı ve neyle karşılaşacağını bilemeyen dinamik kalabalık vardı." dedi. İnteraktif bir seminer düzenlediklerini söyleyen Koşararslan, Pozitif Kalkınma Derneği'ne de kapılarını açtığı için teşekkür etti.

 

BURAK ÖZTÜRK: "2020 YILINA YEPYENİ PROJELERLE GİRECEĞİZ"

 

Yeni kurulan bir sivil toplum örgütü olmalarına rağmen birçok proje ve organizasyon içinde yer aldıklarını söyleyen POZDER Başkanı Burak Öztürk, dernek olarak ilerleyen süreçte seminer ve panellerin rutin hale geleceğini söyledi. Kültür ve Sanat Komisyonu da kurduklarını hatırlatan Öztürk, spor ve sağlıkla ilgili çalışmaların altyapısının devam ettiğini belirtti. 2020 yılına yepyeni projelerle gireceklerini işaret eden Öztürk, "Kız Kardeşim projesi gibi, Habitat Derneği öncülüğünde toplumumuzun her kesimine yönelik uluslararası birçok projeye adım atıldı." dedi. Öztürk, seminerin eğitmenliğini yapan Gülşah Koşararslan'a da teşekkür ederek birçok projede birlikte çalışmak istediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.