Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın : Hedefimiz Galibiyet

SPOR 09.11.2018 - 16:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın : Hedefimiz Galibiyet

Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 12.hafta müsabakasında 11 Kasım pazar günü liderlik maçında Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek. Kızılcabölük Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Isparta bölgesi hakemlerinden Şeref Taştan yönetecek.   Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplandı ve kampa girdi. Mekik’te Kırşehir Belediyespor maçında sarı kart cezalısı Ersin Aslantoğ ve sakatlığı süren Göksal Özkara forma giyemeyecek.     Daha önce rakibi ile hiç karşılaşmayan Kızılcabölükspor, Kırşehir Belediyespor ile ilk kez kozlarını paylaşacak.   Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın 11 Kasım pazar günü Kızılcabölük Stadı’nda oynanacak Kırşehir Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.     Takım olarak tamamen Kırşehir Belediyespor maçına odaklandıklarını belirten  Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın,’ Hafta başından bu yana rakibin eksilerini ve artılarını iyi analiz ettik. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık. Hedefimiz kendi sahamız ve seyircimiz önünde kazanarak liderlik koltuğunu devralmak. Oyuncularıma güveniyorum. Çocuklar her türlü başarıyı sonuna kadar hak ediyorlar. Tüm taraftarlarımızı da pazar günü Kızılcabölük Stadı’na bekliyoruz. Taraftar desteği bizler için çok önemli. Onlar her zaman takımımız için itici güç oldular ve bu önemli karşılaşmada yine üzerilerine düşen görevi yerine getireceklerdir. Maçlarımız seyir zevki yüksek ve bol gollü geçiyor. İzleyenlerin keyif alacağı maçlar oynuyoruz. Pazar günü Kızılcabölük Stadı’ndaki futbol karnavalına tüm sporseverleri davet ediyorum.’ diye konuştu.

Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 12.hafta müsabakasında 11 Kasım pazar günü liderlik maçında Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek. Kızılcabölük Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Isparta bölgesi hakemlerinden Şeref Taştan yönetecek.

 

Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplandı ve kampa girdi. Mekik’te Kırşehir Belediyespor maçında sarı kart cezalısı Ersin Aslantoğ ve sakatlığı süren Göksal Özkara forma giyemeyecek.

 

 

Daha önce rakibi ile hiç karşılaşmayan Kızılcabölükspor, Kırşehir Belediyespor ile ilk kez kozlarını paylaşacak.

 

Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın 11 Kasım pazar günü Kızılcabölük Stadı’nda oynanacak Kırşehir Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

Takım olarak tamamen Kırşehir Belediyespor maçına odaklandıklarını belirten  Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın,’ Hafta başından bu yana rakibin eksilerini ve artılarını iyi analiz ettik. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık. Hedefimiz kendi sahamız ve seyircimiz önünde kazanarak liderlik koltuğunu devralmak. Oyuncularıma güveniyorum. Çocuklar her türlü başarıyı sonuna kadar hak ediyorlar. Tüm taraftarlarımızı da pazar günü Kızılcabölük Stadı’na bekliyoruz. Taraftar desteği bizler için çok önemli. Onlar her zaman takımımız için itici güç oldular ve bu önemli karşılaşmada yine üzerilerine düşen görevi yerine getireceklerdir. Maçlarımız seyir zevki yüksek ve bol gollü geçiyor. İzleyenlerin keyif alacağı maçlar oynuyoruz. Pazar günü Kızılcabölük Stadı’ndaki futbol karnavalına tüm sporseverleri davet ediyorum.’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.