Kolu kırıldığı için ameliyata alınan küçük Miray hayatını kaybetti

YAŞAM 24.09.2020 - 15:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kolu kırıldığı için ameliyata alınan küçük Miray hayatını kaybetti

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde 7 yaşındaki Miray Tokdemir,  özel bir hastanede kolu kırıldığı için ameliyata alındı. Ameliyattan sonra yoğun bakıma alınan küçük kız hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Acıpayam Belediyesi personelelrinden Ali Tokdemir’in 7 yaşındaki kızı Miray Tokdemir, Yassıhöyük’te bulunan dedesinin evine gitti. Oyun parkında salıncaktan düşen ve kolunu kıran küçük kız, Denizli’de özel bir hastaneye getirildi. Doktorlar tarafından ameliyat olması gerektiği söylenen küçük Miray, ailesinin izni alınarak ameliyata alındı. Ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakım ünitesinden kalan Miray, kendisine gelemedi. Bunun üzerine 7 yaşındaki küçük kız Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne sevk edildi.Hastanede 14 günlük yoğun bakım sürecinde tedavilere cevap vermeyen küçük Miray hayatını kaybetti.   İddialara göre, salıncaktan düştüğü esnada salıncağın kafasına çarpmasından dolayı olduğu ileri sürülürken bir diğer iddia ise aldığı narkoz nedeniyle beynine kan gitmediği nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edildi. PAÜ hastanesi'nde yaşamını kaybeden küçük Miray’ın ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonucu belli olacağı belirtildi.   Küçük kızın ölümü Acıpayam ilçesinde büyük üzüntü ile karşılandı. Acıpayam Belediye Başkanı Hulisi Şevkan, “Belediye personelimiz Mehmet Ali Tokdemir kardeşimizin kızı MİRAY'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine sabırlar diliyorum. Seni hiç unutmayacağız. Güle Güle Prenses. Mekanın cennet olsun.” İfadeleri ile paylaşımda bulundu.

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde 7 yaşındaki Miray Tokdemir,  özel bir hastanede kolu kırıldığı için ameliyata alındı. Ameliyattan sonra yoğun bakıma alınan küçük kız hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam Belediyesi personelelrinden Ali Tokdemir’in 7 yaşındaki kızı Miray Tokdemir, Yassıhöyük’te bulunan dedesinin evine gitti. Oyun parkında salıncaktan düşen ve kolunu kıran küçük kız, Denizli’de özel bir hastaneye getirildi. Doktorlar tarafından ameliyat olması gerektiği söylenen küçük Miray, ailesinin izni alınarak ameliyata alındı. Ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakım ünitesinden kalan Miray, kendisine gelemedi. Bunun üzerine 7 yaşındaki küçük kız Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne sevk edildi.Hastanede 14 günlük yoğun bakım sürecinde tedavilere cevap vermeyen küçük Miray hayatını kaybetti.

 

İddialara göre, salıncaktan düştüğü esnada salıncağın kafasına çarpmasından dolayı olduğu ileri sürülürken bir diğer iddia ise aldığı narkoz nedeniyle beynine kan gitmediği nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edildi. PAÜ hastanesi'nde yaşamını kaybeden küçük Miray’ın ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonucu belli olacağı belirtildi.

 

Küçük kızın ölümü Acıpayam ilçesinde büyük üzüntü ile karşılandı. Acıpayam Belediye Başkanı Hulisi Şevkan, “Belediye personelimiz Mehmet Ali Tokdemir kardeşimizin kızı MİRAY'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine sabırlar diliyorum. Seni hiç unutmayacağız. Güle Güle Prenses. Mekanın cennet olsun.” İfadeleri ile paylaşımda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.