Korktukları yılanı yakalayınca fotoğraf çektirdiler

DENİZLİ 17.08.2018 - 18:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Korktukları yılanı yakalayınca fotoğraf çektirdiler

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde iki katlı bir evin merdivenlerinde görülen 1 metre 60 santimetrelik yılan korkuttu. Yılan, itfaiye ekipleri ve ev sahibini uzun süre uğraştırdı.   Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Alparslan Mahallesi 5506 sokak numara 15'de Ayhan Özmen'e ait iki katlı evin merdivenlerinde görülen yılan aile fertlerini korkuttu. Kendi imkanları ile yılanı yakalayamayan Özmen, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.   Olay yerine gelen Gümüşler İtfaiye Şube ekipleri 1 metre 60 santimetre uzunluğundaki Bozyörük cinsi yılanı yakalamak için çalışmaya başladı. Tüm uğraşlara rağmen yakalanamayan yılanın yakalanması için ev sahibi de yardım etti. Uzun bir süre başından yakalanamayan yılan sonunda yakalanınca rahat bir nefes alındı.   Yılanı yakalayan itfaiye ekipleri daha sonra yılanı doğaya bıraktı. Yılanı doğaya salmadan önce ev sahibi Ayhan Özmen ve itfaiye ekipleri yılanla birlikte hatıra fotoğrafı çekti.          

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde iki katlı bir evin merdivenlerinde görülen 1 metre 60 santimetrelik yılan korkuttu. Yılan, itfaiye ekipleri ve ev sahibini uzun süre uğraştırdı.

 

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Alparslan Mahallesi 5506 sokak numara 15'de Ayhan Özmen'e ait iki katlı evin merdivenlerinde görülen yılan aile fertlerini korkuttu. Kendi imkanları ile yılanı yakalayamayan Özmen, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

 

Olay yerine gelen Gümüşler İtfaiye Şube ekipleri 1 metre 60 santimetre uzunluğundaki Bozyörük cinsi yılanı yakalamak için çalışmaya başladı. Tüm uğraşlara rağmen yakalanamayan yılanın yakalanması için ev sahibi de yardım etti. Uzun bir süre başından yakalanamayan yılan sonunda yakalanınca rahat bir nefes alındı.

 

Yılanı yakalayan itfaiye ekipleri daha sonra yılanı doğaya bıraktı. Yılanı doğaya salmadan önce ev sahibi Ayhan Özmen ve itfaiye ekipleri yılanla birlikte hatıra fotoğrafı çekti.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.