Korona tedavisi gören 5 kişilik aile taburcu oldu

SAĞLIK 09.07.2020 - 17:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Korona tedavisi gören 5 kişilik aile taburcu oldu

Denizli’de 5 kişilik aile Covid-19 tanısı ile Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin ardından taburcu oldu. Aile üyeleri taburcu olmalarını zeybek oynayarak kutladı.   Aileye misafir ettikleri bir yakınlarının test sonucunun pozitif çıkması üzerine test yaptırdı. 5 kişilik ailenin 5 üyesinin testleri de pozitif çıkınca Denizli Devlet Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi altına alındı. Tedavi sürecini başarı ile atlatan aile taburcu olacaklarını öğrenince zeybek oynayarak kutladıkları anı videoya çektiler. Çektikleri videoyu teşekkür mahiyetinde Sağlık Müdürü Dr.Berna Öztürk’e gönderdiler.     Tedavinin başarılı olmasına ve ailenin taburcu olmasına sevinen Öztürk, videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Vatandaşları tedbiriler konusunda uyarmayı da ihmal etmeyen Öztürk, şu ifadelere yer verdi.   “Denizli Devlet Hastanemizde Covid tanısı ile tedavi gören 5 kişilik ailemiz çok şükür sağlıklarına kavuştular. Bana teşekkür etmek için taburculuk haberini alınca bu videoyu göndermişler. Lütfen unutmayalım; MESAFE, MASKE, HİJYEN kurallarına uymadığımızda herşey için geç olabilir” dedi.  

Denizli’de 5 kişilik aile Covid-19 tanısı ile Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin ardından taburcu oldu. Aile üyeleri taburcu olmalarını zeybek oynayarak kutladı.

 

Aileye misafir ettikleri bir yakınlarının test sonucunun pozitif çıkması üzerine test yaptırdı. 5 kişilik ailenin 5 üyesinin testleri de pozitif çıkınca Denizli Devlet Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi altına alındı. Tedavi sürecini başarı ile atlatan aile taburcu olacaklarını öğrenince zeybek oynayarak kutladıkları anı videoya çektiler. Çektikleri videoyu teşekkür mahiyetinde Sağlık Müdürü Dr.Berna Öztürk’e gönderdiler.

 

 

Tedavinin başarılı olmasına ve ailenin taburcu olmasına sevinen Öztürk, videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Vatandaşları tedbiriler konusunda uyarmayı da ihmal etmeyen Öztürk, şu ifadelere yer verdi.

 

“Denizli Devlet Hastanemizde Covid tanısı ile tedavi gören 5 kişilik ailemiz çok şükür sağlıklarına kavuştular. Bana teşekkür etmek için taburculuk haberini alınca bu videoyu göndermişler. Lütfen unutmayalım; MESAFE, MASKE, HİJYEN kurallarına uymadığımızda herşey için geç olabilir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.