Koruma altındaki keçiyi vuran şahsa 23 bin lira ceza

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2020 - 12:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Koruma altındaki keçiyi vuran şahsa 23 bin lira ceza

Denizli’de, koruma altına alınan dağ keçisini vuran şahsa 23 bin 288 lira idari para cezası verildi. Denizli’de, koruma altında olan dağ keçisini vuran ve keçi ile birlikte fotoğraf çekilerek sosyal medyada paylaşan şahıs, Doğa Koruma ve Milli Parklar Denizli Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tespit edildi. Şahsa, yasadışı avlanmaktan dolayı 23 bin 288 lira idari para cezası uygulandı.

Denizli’de, koruma altına alınan dağ keçisini vuran şahsa 23 bin 288 lira idari para cezası verildi.


Denizli’de, koruma altında olan dağ keçisini vuran ve keçi ile birlikte fotoğraf çekilerek sosyal medyada paylaşan şahıs, Doğa Koruma ve Milli Parklar Denizli Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tespit edildi. Şahsa, yasadışı avlanmaktan dolayı 23 bin 288 lira idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.