Kredi kullanan esnaf ve sanatkârlara müjde! Ödemeler 3 ay ertelendi

EKONOMİ 23.07.2020 - 08:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kredi kullanan esnaf ve sanatkârlara müjde! Ödemeler 3 ay ertelendi

Koronavirüs salgını nedeniyle düşük faizli kredi kullanan esnaf ve sanatkârlara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Esnaf ve sanatkârların Halkbank’tan kullandığı kredi borçları 3 ay ertelendi.   2781 nolu Cumhurbaşkanı kararı ile Covid-19 salgını nedeniyle zarar gören esnaf ve sanatkârların, Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketince düşük faizli kredi kullandırılmasına ilişkin kararlar kapsamındaki kredi borçlarının ertelenmesine dair ekli kararın yürürlüğe konulmasına 4603 sayılı kanunun 3’üncü maddesi ile 5570 sayılı kanunun 1’inci maddesi gereğince karar verilmiştir, denilerek Resmi Gazete’de yayınlandı.   Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Resmi Gazete’de yayınlanan kararı sosyal medya hesabından duyurarak hayırlı olsun dedi.   Şahin Tin; “Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ‘Cumhurbaşkanı Kararı’ ile Halkbank'tan düşük faizli kredi kullanan #Covid_19 mağduru esnaf ve sanatkârımızın ödenmeyen kredi borçları 3 ay erteleniyor. Ekonominin can damarı esnafımızın her koşulda yanındayız. Hayırlı olsun.” İfadeleri ile paylaştı.     İşte alınan karar metni şu şekilde;  

Koronavirüs salgını nedeniyle düşük faizli kredi kullanan esnaf ve sanatkârlara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Esnaf ve sanatkârların Halkbank’tan kullandığı kredi borçları 3 ay ertelendi.

 

2781 nolu Cumhurbaşkanı kararı ile Covid-19 salgını nedeniyle zarar gören esnaf ve sanatkârların, Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketince düşük faizli kredi kullandırılmasına ilişkin kararlar kapsamındaki kredi borçlarının ertelenmesine dair ekli kararın yürürlüğe konulmasına 4603 sayılı kanunun 3’üncü maddesi ile 5570 sayılı kanunun 1’inci maddesi gereğince karar verilmiştir, denilerek Resmi Gazete’de yayınlandı.

 

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Resmi Gazete’de yayınlanan kararı sosyal medya hesabından duyurarak hayırlı olsun dedi.

 

Şahin Tin; “Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ‘Cumhurbaşkanı Kararı’ ile Halkbank'tan düşük faizli kredi kullanan #Covid_19 mağduru esnaf ve sanatkârımızın ödenmeyen kredi borçları 3 ay erteleniyor. Ekonominin can damarı esnafımızın her koşulda yanındayız. Hayırlı olsun.” İfadeleri ile paylaştı.

 

 

İşte alınan karar metni şu şekilde;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.