Kural ihlali kazaya neden oldu: 2 yaralı

ASAYİŞ 02.09.2020 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kural ihlali kazaya neden oldu: 2 yaralı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde kural ihlali ,beraberinde kazayı getirdi. İki otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.   Kaza, Pamukkale İlçesi, Süleyman Demirel Bulvarı, Üniversite Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kırmızı ışıkta geçen İmdat K. yönetimindeki 20 FE 725 plakalı otomobil, Fikret Ç. yönetimindeki 20 AAH 474 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma esnasında İmdat K. idaresindeki otomobil yan yatarak sürüklenirken, trafik levhalarına çarparak durabildi. Trafik levhalarının devrildiği kazada, otomobil içinde bulunan İmdat K. ve yolcu koltuğunda oturan kişi yaralandı.     Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kendi imkanı ve vatandaşların yardımı ile otomobilden çıkan diğer yaralı ve sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesi’nde kural ihlali ,beraberinde kazayı getirdi. İki otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 

Kaza, Pamukkale İlçesi, Süleyman Demirel Bulvarı, Üniversite Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kırmızı ışıkta geçen İmdat K. yönetimindeki 20 FE 725 plakalı otomobil, Fikret Ç. yönetimindeki 20 AAH 474 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma esnasında İmdat K. idaresindeki otomobil yan yatarak sürüklenirken, trafik levhalarına çarparak durabildi. Trafik levhalarının devrildiği kazada, otomobil içinde bulunan İmdat K. ve yolcu koltuğunda oturan kişi yaralandı.

 

 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kendi imkanı ve vatandaşların yardımı ile otomobilden çıkan diğer yaralı ve sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.