Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş

DENİZLİ 28.07.2020 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş

Denizli İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada; Vekalet yoluyla Kurban bağışı yapmak isteyenlerin bayramın birinci gününe kadar yapabilecekleri belirtildi.    Müftülük tarafından yapılan açıklamada; “Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV),  “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü Vekâletle Kurban Organizasyonuna destek olmak amacıyla bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız,  www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden online bağış yapabileceklerdir.   Nakdi bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız için; İl Müftülüğümüz ve tüm ilçe müftülüklerimiz 31 Temmuz Cuma yani Kurban Bayramının 1. günü saat: 17.00'e kadar açık olup, bağış yapmak isteyenlere hizmet verecektir” denildi.  

Denizli İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada; Vekalet yoluyla Kurban bağışı yapmak isteyenlerin bayramın birinci gününe kadar yapabilecekleri belirtildi.

 

 Müftülük tarafından yapılan açıklamada; “Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV),  “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü Vekâletle Kurban Organizasyonuna destek olmak amacıyla bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız,  www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden online bağış yapabileceklerdir.

 

Nakdi bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız için; İl Müftülüğümüz ve tüm ilçe müftülüklerimiz 31 Temmuz Cuma yani Kurban Bayramının 1. günü saat: 17.00'e kadar açık olup, bağış yapmak isteyenlere hizmet verecektir” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.