Kuvvetli Rüzgar Denizli'de Hayatı Felç Etti

DENİZLİ 05.02.2020 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kuvvetli Rüzgar Denizli'de Hayatı Felç Etti

Denizli'de sabah saatlerinden beri kuvvetli esen rüzgar kenti felç etti. Birçok yerde cami, ev, okul ve işyeri çatısını uçuran şiddetli rüzgar ağaçları da kökünden söküyor.   Denizli'de sabahtan bu yana esen kuvvetli rüzgar, hayatı felç etti. Bir çok yerde çatı uçtu, ağaçlar söküldü.   MİNARENİN ALEMİ UÇTU   Merkezefendi İlçesine bağlı Muratdede Mahallesi'nde bulunan Esma Hatun camii minaresi de rüzgardan nasibini aldı. Şiddetli fırtınaya dayanamayan caminin minaresinin tepesindeki alem uçtu.  Kimsenin o bölgeden geçmediği sırada uçan alem yere düştü. Kimsenin yaralanmadığı olaydan sonra, alemin düştüğü yer çevredeki vatandaşlarca temizlendi.     OKULUN ÇATISI UÇTU   Merkezefendi ilçesinde bulunan Fatih İlköğretim okulunun çatısı uçtu. Öğrencilerin sınıfta olması nedeniyle kimsenin yaralanmadığı fırtına nedeniyle, idareciler öğrencileri mümkün olduğunca okulun içerisinde tutmaya çalıştı.   AĞAÇLAR DEVRİLDİ   Denizli'nin birçok bölgesinde olduğu gibi Aktepe Mahallesi'nde de bulunan 15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi yanındaki ağaçlar kuvvetli rüzgarın etkisiyle araçların üzerine devrildi. Birçok araç, ağaç altında kalırken, ağaçları vatandaşlar kaldırdı.        

Denizli'de sabah saatlerinden beri kuvvetli esen rüzgar kenti felç etti. Birçok yerde cami, ev, okul ve işyeri çatısını uçuran şiddetli rüzgar ağaçları da kökünden söküyor.

 

Denizli'de sabahtan bu yana esen kuvvetli rüzgar, hayatı felç etti. Bir çok yerde çatı uçtu, ağaçlar söküldü.

 

MİNARENİN ALEMİ UÇTU

 

Merkezefendi İlçesine bağlı Muratdede Mahallesi'nde bulunan Esma Hatun camii minaresi de rüzgardan nasibini aldı. Şiddetli fırtınaya dayanamayan caminin minaresinin tepesindeki alem uçtu.  Kimsenin o bölgeden geçmediği sırada uçan alem yere düştü. Kimsenin yaralanmadığı olaydan sonra, alemin düştüğü yer çevredeki vatandaşlarca temizlendi.

 

 

OKULUN ÇATISI UÇTU

 

Merkezefendi ilçesinde bulunan Fatih İlköğretim okulunun çatısı uçtu. Öğrencilerin sınıfta olması nedeniyle kimsenin yaralanmadığı fırtına nedeniyle, idareciler öğrencileri mümkün olduğunca okulun içerisinde tutmaya çalıştı.

 

AĞAÇLAR DEVRİLDİ

 

Denizli'nin birçok bölgesinde olduğu gibi Aktepe Mahallesi'nde de bulunan 15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi yanındaki ağaçlar kuvvetli rüzgarın etkisiyle araçların üzerine devrildi. Birçok araç, ağaç altında kalırken, ağaçları vatandaşlar kaldırdı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.