LGS 2019 birincisi ve okul birincisi oldu

GÜNDEM 24.06.2019 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

LGS 2019 birincisi ve okul birincisi oldu

Milli Eğitim Bakanlığınca, LGS kapsamında 1 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçlarının açıklaması üzerine Denizli’de ki başarılı öğrenciler emeklerinin karşılığını alıyor. Çal’dan Şehit Ramazan Us İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Kübra Su Fırtına’dan sonra bir birincide Merkezefendi İlçesi Hacı Halil Bektaş Ortaokulu’ndan çıktı.   1 milyon 29 bin 555 öğrencinin katıldığı sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Denizli’yi gururlandıran bir tablo yaşandı. Türkiye’den çıkan birinciler arasında Kübra Su Fırtına ve Mehmet Salih Beşkavak da yer aldı.   1 Haziran’da yapılan 2019 yılı Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav sonuçlarını bugün açıklayan Milli Eğitim Bakanlığı, sınavda 500 tam puan alan Merkezefendi İlçesi Hacı Halil Bektaş Ortaokulu öğrencisi Mehmet Salih Beşkavak’da bu başarıya ortak oldu. Mehmet Salih Beşkavak aynı zamanda okulunu da birinci olarak bitirerek mezun oldu.   Sınavda hiç yanlışı olmayan Mehmet Salih Beşkavak Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri sınav sorularında 20’şer soruya, T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Yabacı Dil sınav sorularından 10’ar soruya doğru cevap verdi. Toplamda sözel ve sayısal 90 soruya eksiksiz doğru cevap veren Mehmet Salih Beşkavak 500 tam puan alarak Denizli’de Türkiye birincisi olan öğrenciler arasında yer aldı.    

Milli Eğitim Bakanlığınca, LGS kapsamında 1 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçlarının açıklaması üzerine Denizli’de ki başarılı öğrenciler emeklerinin karşılığını alıyor. Çal’dan Şehit Ramazan Us İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Kübra Su Fırtına’dan sonra bir birincide Merkezefendi İlçesi Hacı Halil Bektaş Ortaokulu’ndan çıktı.

 

1 milyon 29 bin 555 öğrencinin katıldığı sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Denizli’yi gururlandıran bir tablo yaşandı. Türkiye’den çıkan birinciler arasında Kübra Su Fırtına ve Mehmet Salih Beşkavak da yer aldı.

 

1 Haziran’da yapılan 2019 yılı Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav sonuçlarını bugün açıklayan Milli Eğitim Bakanlığı, sınavda 500 tam puan alan Merkezefendi İlçesi Hacı Halil Bektaş Ortaokulu öğrencisi Mehmet Salih Beşkavak’da bu başarıya ortak oldu. Mehmet Salih Beşkavak aynı zamanda okulunu da birinci olarak bitirerek mezun oldu.

 

Sınavda hiç yanlışı olmayan Mehmet Salih Beşkavak Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri sınav sorularında 20’şer soruya, T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Yabacı Dil sınav sorularından 10’ar soruya doğru cevap verdi. Toplamda sözel ve sayısal 90 soruya eksiksiz doğru cevap veren Mehmet Salih Beşkavak 500 tam puan alarak Denizli’de Türkiye birincisi olan öğrenciler arasında yer aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.