Lise Öğrencileri Karlı Havalarda Sokak Hayvanlarını Unutmadı

DENİZLİ 23.02.2020 - 19:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Lise Öğrencileri Karlı Havalarda Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Çameli Anadolu Lisesi pansiyon öğrencileri sokak hayvanlarını unutmadı.   Pazar günü çarşı izinlerini öğretmenlerinin de eşlik etmesiyle sokak hayvanlarına mama hazırlayıp onları besleyerek değerlendiren Öğrenciler, sokak hayvanlarını gözetmek gerektiğini vurguladı. Değerler eğitimi kapsamında yapılan bu çalışmada sokak hayvanlarına bir nebze de olsa yardım etmenin keyfini yaşayarak eğlenceli bir şekilde vakit geçirdi.     Sokak hayvanlarının da insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu vurgulayan Öğrenciler, daha kalabalık bir şekilde bu ve buna benzer yardım faaliyetlerinde bulunmak istediklerini ifade etti.  

Çameli Anadolu Lisesi pansiyon öğrencileri sokak hayvanlarını unutmadı.

 

Pazar günü çarşı izinlerini öğretmenlerinin de eşlik etmesiyle sokak hayvanlarına mama hazırlayıp onları besleyerek değerlendiren Öğrenciler, sokak hayvanlarını gözetmek gerektiğini vurguladı. Değerler eğitimi kapsamında yapılan bu çalışmada sokak hayvanlarına bir nebze de olsa yardım etmenin keyfini yaşayarak eğlenceli bir şekilde vakit geçirdi.

 

 

Sokak hayvanlarının da insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu vurgulayan Öğrenciler, daha kalabalık bir şekilde bu ve buna benzer yardım faaliyetlerinde bulunmak istediklerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.