Lise öğrencisi Sude Avcı kalbine yenik düştü

YAŞAM 24.02.2020 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Lise öğrencisi Sude Avcı kalbine yenik düştü

Denizli’nin Çivril ilçesinde doğuştan kalp hastası olduğu belirtilen 14 yaşındaki lise öğrencisi Sude Avcı, aniden fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Avcı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.   Edinilen bilgiye göre, doğuştan kalp hastası olan 14 yaşındaki Sude Avcı,Emirhisar Mahallesi’ndeki oturdukları evde bir anda fenalaşarak bayıldı. Selda ve Halil Avcı Acar çiftinin 3 çocuklarından biri olan Sude Avcı, önce Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.   Burada sağlık durumu daha da kötüye gitmesi üzerine genç kız, Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Denizli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Avcı, doktorların tüm çabasına rağmen hayata tutunamadı. Sude’nin hayatının baharında yaşamını yitirmesi, ailesi, Çivril Emine Özcan Anadolu Lisesi’ndeki öğrenci arkadaşları ve öğretmenlerini yasa boğdu.   Genç kızın cenazesi Çivril’deki Mahalle Caminde kılınan cenaze namazının ardından Emirhisar Mahallesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Ablası Fatma, Sude’nin acısına dayanamayarak cenazesi sırasında baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Denizli’nin Çivril ilçesinde doğuştan kalp hastası olduğu belirtilen 14 yaşındaki lise öğrencisi Sude Avcı, aniden fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Avcı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

 

Edinilen bilgiye göre, doğuştan kalp hastası olan 14 yaşındaki Sude Avcı,Emirhisar Mahallesi’ndeki oturdukları evde bir anda fenalaşarak bayıldı. Selda ve Halil Avcı Acar çiftinin 3 çocuklarından biri olan Sude Avcı, önce Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Burada sağlık durumu daha da kötüye gitmesi üzerine genç kız, Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Denizli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Avcı, doktorların tüm çabasına rağmen hayata tutunamadı. Sude’nin hayatının baharında yaşamını yitirmesi, ailesi, Çivril Emine Özcan Anadolu Lisesi’ndeki öğrenci arkadaşları ve öğretmenlerini yasa boğdu.

 

Genç kızın cenazesi Çivril’deki Mahalle Caminde kılınan cenaze namazının ardından Emirhisar Mahallesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Ablası Fatma, Sude’nin acısına dayanamayarak cenazesi sırasında baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.