Litai Hukuk Bürosu Açıldı

YAŞAM (AA) - Anadolu Ajansı | 16.02.2019 - 14:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Litai Hukuk Bürosu Açıldı

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın yeğeni Av. N. Sergen Atilla ve Av.Nilgün Üner’in ortaklaşa kullanacakları Litai Hukuk Bürosu dün açıldı.   Çiçeği burnunda avukatlar Av. N. Sergen Atilla ve Av.Nilgün Üner Selçuk (Hastane) Caddesinde ortak LİTAİ Hukuk Ofislerini açtılar. Açılışa Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve davetliler katıldı. Atilla ve Hüner ailesinin bu mutlu günlerinde davetliler yalnız bırakmadı.   Açılış kurdelersini kesen,Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Denizlispor Başkanı Ali Çetin genç avukatlara başarı dileklerinde bulundular.     Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta genç avukatlar N. Sergen Atilla ve Niliüfer Üner mesleklerine kendi ofislerinde devam edecek olmanın mutluluğunu yaşarken, heyecanları gözlerinden okunuyordu.  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan meslektaşlar, avukatlık yeminine bağlı kalarak, avukatlık mesleğini onurlu bir şekilde yapacaklarını ifade ettiler.     Yeğeninin mutluluğuna ortak olan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Yeğenim Av Nizamettin Atilla ve ortağı Av Nilüfer Hanım’ın ofis açılışını yaptık. Allah hayırlı ve uğurlu etsin inşallah. Açılışımıza katılan büyükşehir belediye başkanımız Sayın Osman Zolan Bey’e, Baro Başkanımız Av.Müjdat İlhan Bey’e, Denizlispor başkanımız Sayın Ali Çetin Bey’e ve tüm katılan misafirlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.        

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın yeğeni Av. N. Sergen Atilla ve Av.Nilgün Üner’in ortaklaşa kullanacakları Litai Hukuk Bürosu dün açıldı.

 

Çiçeği burnunda avukatlar Av. N. Sergen Atilla ve Av.Nilgün Üner Selçuk (Hastane) Caddesinde ortak LİTAİ Hukuk Ofislerini açtılar. Açılışa Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve davetliler katıldı. Atilla ve Hüner ailesinin bu mutlu günlerinde davetliler yalnız bırakmadı.

 

Açılış kurdelersini kesen,Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Denizlispor Başkanı Ali Çetin genç avukatlara başarı dileklerinde bulundular.

 

 

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta genç avukatlar N. Sergen Atilla ve Niliüfer Üner mesleklerine kendi ofislerinde devam edecek olmanın mutluluğunu yaşarken, heyecanları gözlerinden okunuyordu.  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan meslektaşlar, avukatlık yeminine bağlı kalarak, avukatlık mesleğini onurlu bir şekilde yapacaklarını ifade ettiler.

 

 

Yeğeninin mutluluğuna ortak olan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Yeğenim Av Nizamettin Atilla ve ortağı Av Nilüfer Hanım’ın ofis açılışını yaptık. Allah hayırlı ve uğurlu etsin inşallah. Açılışımıza katılan büyükşehir belediye başkanımız Sayın Osman Zolan Bey’e, Baro Başkanımız Av.Müjdat İlhan Bey’e, Denizlispor başkanımız Sayın Ali Çetin Bey’e ve tüm katılan misafirlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.