Madou Barrow'un Oğlu Oldu

SPOR 16.12.2019 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Madou Barrow'un Oğlu Oldu

Yukatel Denizlispor oynayan Gambiyalı kanat oyuncusu Madou Barrow'un oğlu oldu. Barrow, "Gabriel" ismini verdiği oğlunu ve eşini görmek için İngiltere'ye gidip geldi.   İngiltere'de yaşayan Madou Barrow'un eşi Saffie, bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. İngiltere'de bir hastanede doğan erkek bebeğe "Gabriel" ismi verildi. Başakşehir maçından sonra eşinin doğum yapmadan önce İngiltere'ye giden Madou Barrow, doğum yapan eşini ve oğlu gördükten sonra Trabzon maçı için geri döndü. Bu mutlu anı kulüp sitesinde paylaşan Denizlispor Yönetimi şunları aktardı: "Futbolcumuz Madou Barrow ve eşini tebrik eder, Gabriel'e sağlıklı uzun ömürler dileriz"  

Yukatel Denizlispor oynayan Gambiyalı kanat oyuncusu Madou Barrow'un oğlu oldu. Barrow, "Gabriel" ismini verdiği oğlunu ve eşini görmek için İngiltere'ye gidip geldi.

 

İngiltere'de yaşayan Madou Barrow'un eşi Saffie, bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. İngiltere'de bir hastanede doğan erkek bebeğe "Gabriel" ismi verildi. Başakşehir maçından sonra eşinin doğum yapmadan önce İngiltere'ye giden Madou Barrow, doğum yapan eşini ve oğlu gördükten sonra Trabzon maçı için geri döndü. Bu mutlu anı kulüp sitesinde paylaşan Denizlispor Yönetimi şunları aktardı: "Futbolcumuz Madou Barrow ve eşini tebrik eder, Gabriel'e sağlıklı uzun ömürler dileriz"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.