Mahalleli çocuklar gülecek büyükler spor yapacak

YAŞAM 01.06.2016 - 10:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Mahalleli çocuklar gülecek büyükler spor yapacak

Denizli Merkezefendi Belediyesi, Alpaslan Mahallesi merkezinde çocuk parkı ve fitness aletleri yapımına başladı.

Tesisin tamamlanmasıyla çocuklar trafik içinde oynamaktan kurtulacak.Büyükler ise spor yapabilecek alana kavuşacak. Alpaslan Mahallesi içinde bin 300 metrekare alan üzerine yapılacak olan parkın yapım çalışmalarına başlandı. Fitness grubunun da yer alacağı çalışmanın önümüzdeki haftalar içinde tamamlanacağı kaydedildi. Amaçlarının çocukların güvenliğini sağlayarak kente estetik bir görünüm katmak olduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kurulacak olan fitness grubuyla da sağlıklı yaşama katkı koyacaklarını belirtti. Başkan Subaşıoğlu,”Göreve geldiğimizde her mahallemize en az bir adet parka yapmayı hedefledik. Hemen hemen her mahallemize oyun parkı ve fitness alanını kentimize kazandırıyoruz.Kazandırmaya da devam ediyoruz. Hedefimiz kentte yaşayan halkımızın nefes alacağı mekanları yaratabilmek. En kısa süre içinde buradaki çalışmamızı tamamlayacağız. Çocuklarımız güven içinde oynayacak. Büyüklerimizde rahatlıkla sporunu yapabilecek. Hedefimiz sağlıklı, güvenli ve estetik bir Merkezefendi’yi inşaa etmek. Bunu halktan aldığımız güçle gerçekleştireceğiz”dedi.
Denizli Merkezefendi Belediyesi, Alpaslan Mahallesi merkezinde çocuk parkı ve fitness aletleri yapımına başladı.

Tesisin tamamlanmasıyla çocuklar trafik içinde oynamaktan kurtulacak.Büyükler ise spor yapabilecek alana kavuşacak.

Alpaslan Mahallesi içinde bin 300 metrekare alan üzerine yapılacak olan parkın yapım çalışmalarına başlandı. Fitness grubunun da yer alacağı çalışmanın önümüzdeki haftalar içinde tamamlanacağı kaydedildi. Amaçlarının çocukların güvenliğini sağlayarak kente estetik bir görünüm katmak olduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kurulacak olan fitness grubuyla da sağlıklı yaşama katkı koyacaklarını belirtti.

Başkan Subaşıoğlu,”Göreve geldiğimizde her mahallemize en az bir adet parka yapmayı hedefledik. Hemen hemen her mahallemize oyun parkı ve fitness alanını kentimize kazandırıyoruz.Kazandırmaya da devam ediyoruz. Hedefimiz kentte yaşayan halkımızın nefes alacağı mekanları yaratabilmek. En kısa süre içinde buradaki çalışmamızı tamamlayacağız. Çocuklarımız güven içinde oynayacak. Büyüklerimizde rahatlıkla sporunu yapabilecek. Hedefimiz sağlıklı, güvenli ve estetik bir Merkezefendi’yi inşaa etmek. Bunu halktan aldığımız güçle gerçekleştireceğiz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.