Mahir Akbaba’dan Emekli Öğretmenler Derneğine Ziyaret

SİYASET 20.11.2019 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mahir Akbaba’dan Emekli Öğretmenler Derneğine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü ziyaretleri kapsamında Denizli Emekli Öğretmenler Derneğini ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldiler.   Dernek Başkanı Kevser Erbeği tarafından ağırlanan Başkan Akbaba, "Öğretmenlik hayatları boyunca nice çocuğun karakterinin oluşumuna destek veren, kişiliğini inşa eden, hayatını olumlu anlamda etkileyen öğretmenlerimiz, emekliliklerinde de faydalı olmaya öylesine gayret ediyorlar ki; başlattıkları kurslar, verdikleri eğitim bursları, kurdukları koro, yurt içi ve dışı kültür gezileri, sosyal sorumluluk projeleri; her biri eli öpülesi" dedi.     Akbaba ve yönetimi, ziyaretin sonlarına doğru ise Öğretmenler Korosu sürpriziyle karşılaştılar.   Başkan Kevser Erbeği ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür eden Akbaba, ziyaretten büyük keyif aldığını belirtirken, emekli öğretmenlerin 'Öğretmenler Günü'nü " Gününüz kutlu olsun, siz emekliler, öğretmenler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz" sözleriyle kutladı.  

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü ziyaretleri kapsamında Denizli Emekli Öğretmenler Derneğini ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldiler.

 

Dernek Başkanı Kevser Erbeği tarafından ağırlanan Başkan Akbaba, "Öğretmenlik hayatları boyunca nice çocuğun karakterinin oluşumuna destek veren, kişiliğini inşa eden, hayatını olumlu anlamda etkileyen öğretmenlerimiz, emekliliklerinde de faydalı olmaya öylesine gayret ediyorlar ki; başlattıkları kurslar, verdikleri eğitim bursları, kurdukları koro, yurt içi ve dışı kültür gezileri, sosyal sorumluluk projeleri; her biri eli öpülesi" dedi.

 

 

Akbaba ve yönetimi, ziyaretin sonlarına doğru ise Öğretmenler Korosu sürpriziyle karşılaştılar.

 

Başkan Kevser Erbeği ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür eden Akbaba, ziyaretten büyük keyif aldığını belirtirken, emekli öğretmenlerin 'Öğretmenler Günü'nü " Gününüz kutlu olsun, siz emekliler, öğretmenler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz" sözleriyle kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.