Mahmut Oğuz’dan Bayram Mesajı

DENİZLİ 23.05.2020 - 17:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mahmut Oğuz’dan Bayram Mesajı

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınlandı.   Oğuz yayınladığı mesajında; Değerli milli eğitim ailesi;  Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.   Bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan, hepimiz için büyük anlamlar taşımakta olup, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalı,  bayramın manevi huzur, sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşamalı ve paylaşmalıyız.   Dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramların, bu anlamda kıymetini iyi bilmeliyiz.   Bu vesile ile çalışma arkadaşlarımın, yönetici, öğretmen, memur, hizmetli ve tüm Milli Eğitim çalışanları ve ailelerinin, öğrencilerimizin birlik, beraberlik, dayanışma, karşılıklı sevgi, saygı duyguları içinde bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluk dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınlandı.

 

Oğuz yayınladığı mesajında; Değerli milli eğitim ailesi;  Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan, hepimiz için büyük anlamlar taşımakta olup, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalı,  bayramın manevi huzur, sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşamalı ve paylaşmalıyız.

 

Dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramların, bu anlamda kıymetini iyi bilmeliyiz.

 

Bu vesile ile çalışma arkadaşlarımın, yönetici, öğretmen, memur, hizmetli ve tüm Milli Eğitim çalışanları ve ailelerinin, öğrencilerimizin birlik, beraberlik, dayanışma, karşılıklı sevgi, saygı duyguları içinde bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluk dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.