Makine URGE Projesi Eğitim Faaliyeti ile Devam Ediyor

EĞİTİM 07.10.2019 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Makine URGE Projesi Eğitim Faaliyeti ile Devam Ediyor

Ticaret Bakanlığının destekleri ile Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülmekte olan "Denizli Makine ve Aksamları Sektörü Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında, proje katılımcısı firmalara yönelik "İhracat Yol Haritası” eğitimi düzenlendi.   Gerçekleştirilen eğitimde, ihracat sürecinde planlanması gereken konular, ihracat kapasitesinin artırılması, hedef pazarların tespiti ve müşteri bulma yöntemleri gibi konular üzerinde duruldu.   Denizli İhracatının Yükselen Sektörü: Makine Sektörü DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, makine ve aksamları sektörünün oluşturduğu yüksek katma değerin önemini vurgulayarak, sektörün teknolojik bilgi birikimini artırması, nitelikli işgücüne istihdam sağlaması ve imalat sanayinin hemen hemen tüm sektörlerine girdi sağlaması açısından imalat sanayinin itici gücü olduğunu belirtti.     Denizli makine ve aksamları sektörünün büyük bir potansiyele sahip olduğunu,  sektörün ihracatının güçlü bir şekilde ve çift haneli büyüdüğünü söyleyen Hüseyin Memişoğlu, Denizli Makine ve Aksamları Sektörü URGE Projesinin sektöre ivme kazandırmasını hedeflediklerini ifade etti.   Denizli Makine ve Aksamları Sektörü URGE Projesinin, yeni eğitimler ve yurtdışı pazarlama faaliyetleri ile devam etmesi planlanıyor.  

Ticaret Bakanlığının destekleri ile Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülmekte olan "Denizli Makine ve Aksamları Sektörü Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında, proje katılımcısı firmalara yönelik "İhracat Yol Haritası” eğitimi düzenlendi.

 

Gerçekleştirilen eğitimde, ihracat sürecinde planlanması gereken konular, ihracat kapasitesinin artırılması, hedef pazarların tespiti ve müşteri bulma yöntemleri gibi konular üzerinde duruldu.

 

Denizli İhracatının Yükselen Sektörü: Makine Sektörü

DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, makine ve aksamları sektörünün oluşturduğu yüksek katma değerin önemini vurgulayarak, sektörün teknolojik bilgi birikimini artırması, nitelikli işgücüne istihdam sağlaması ve imalat sanayinin hemen hemen tüm sektörlerine girdi sağlaması açısından imalat sanayinin itici gücü olduğunu belirtti.

 

 

Denizli makine ve aksamları sektörünün büyük bir potansiyele sahip olduğunu,  sektörün ihracatının güçlü bir şekilde ve çift haneli büyüdüğünü söyleyen Hüseyin Memişoğlu, Denizli Makine ve Aksamları Sektörü URGE Projesinin sektöre ivme kazandırmasını hedeflediklerini ifade etti.

 

Denizli Makine ve Aksamları Sektörü URGE Projesinin, yeni eğitimler ve yurtdışı pazarlama faaliyetleri ile devam etmesi planlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.