MAKSİAD Başkanı Sarı'dan erken seçim değerlendirmesi

GÜNDEM 20.04.2018 - 18:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MAKSİAD Başkanı Sarı'dan erken seçim değerlendirmesi

Makine Sanayici ve İşadamları Derneği  (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı basına yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Sarı; “Seçimlerde seçilecek kişilerin koltuk derdinde olanını değil,  vatandaşını koruyup, kollayanını görmek istiyoruz” dedi.   Yapılacak olan seçimlerin ülkemizin önünü her yönü ile açacak olması biz sanayicileri ve imalatçılarını umutlandırıyor. Ülkemizde koalisyonlar döneminin tamamen kapanacak olması da ayrıca sevindiricidir.  İstikrarın devam etmesi ve sanayicilerimizin ileriye daha da güvenle bakması için şimdiye kadar bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen sayın bakanımız ve milletvekillerimize teşekkür ederiz.   Seçimlerde seçilecek kişilerin koltuk derdinde olanını değil,  vatandaşını koruyup, kollayanını görmek istiyoruz. Bizler işin ehline verilmesinden yanayız. İşi ehline verilmesini kısaca özetlersek; Denizlimiz tekstil, turizm ve tarım ili olarak bilinmekte, fakat bilinmeyen bir sektör daha var! Makina Sanayi sektörü, peki ne zaman bu sektörün varlığından haberdar olduk?   Hem makinacı, hem de sanayici olan ve bizleri en iyi şekilde temsil eden vekilimiz Sayın Şahin Tin vekil olduğundan beri, Makina sanayinin de adından söz edilir hâle gelmiş, ihracatta Denizlimiz için katma değerinin ne kadar yüksek olduğu gösterilmiştir. Bizim için hangi sektör olursa olsun, dertlerimizin dinleneceği sorunlarımızın gerekli mercilere iletilip, çözüleceği vekil adaylarını görmek istiyoruz. İnşallah ülkemiz milletimiz ve sektörümüz için  refah, istikrarlı ve güçlü bir Türkiye için hayırlı bir seçim olur” dedi.

Makine Sanayici ve İşadamları Derneği  (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı basına yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Sarı; “Seçimlerde seçilecek kişilerin koltuk derdinde olanını değil,  vatandaşını koruyup, kollayanını görmek istiyoruz” dedi.

 

Yapılacak olan seçimlerin ülkemizin önünü her yönü ile açacak olması biz sanayicileri ve imalatçılarını umutlandırıyor. Ülkemizde koalisyonlar döneminin tamamen kapanacak olması da ayrıca sevindiricidir.  İstikrarın devam etmesi ve sanayicilerimizin ileriye daha da güvenle bakması için şimdiye kadar bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen sayın bakanımız ve milletvekillerimize teşekkür ederiz.

 

Seçimlerde seçilecek kişilerin koltuk derdinde olanını değil,  vatandaşını koruyup, kollayanını görmek istiyoruz. Bizler işin ehline verilmesinden yanayız. İşi ehline verilmesini kısaca özetlersek; Denizlimiz tekstil, turizm ve tarım ili olarak bilinmekte, fakat bilinmeyen bir sektör daha var! Makina Sanayi sektörü, peki ne zaman bu sektörün varlığından haberdar olduk?

 

Hem makinacı, hem de sanayici olan ve bizleri en iyi şekilde temsil eden vekilimiz Sayın Şahin Tin vekil olduğundan beri, Makina sanayinin de adından söz edilir hâle gelmiş, ihracatta Denizlimiz için katma değerinin ne kadar yüksek olduğu gösterilmiştir. Bizim için hangi sektör olursa olsun, dertlerimizin dinleneceği sorunlarımızın gerekli mercilere iletilip, çözüleceği vekil adaylarını görmek istiyoruz. İnşallah ülkemiz milletimiz ve sektörümüz için  refah, istikrarlı ve güçlü bir Türkiye için hayırlı bir seçim olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.