Market Soyan İki Kardeş, Kaçmak İçin Bindikleri Trende Yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2017 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Market Soyan İki Kardeş, Kaçmak İçin Bindikleri Trende Yakalandı

Nazilli ilçesinde bir markete girerek silah ve pala ile hırsızlık yapan iki kardeş, kaçmak için bindikleri Denizli treninde yakalandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir süpermarkete girerek silah ve palayla kasadan 600 liraya yakın parayı gasp eden hırsızlar, kaçmak için bindikleri trenin tespit edilmesiyle yakayı ele verdi. Zanlıların Denizli istikametine gelen trene bindiğini tespit eden ekipler, tren makinistiyle irtibata geçerek Buharkent tren istasyonunda zanlıları gözaltına aldı.   SİLAH VE PALAYLA MARKETE GİRDİLER Aydın'ın Nazilli ilçesinde 18 yaşındaki M.A. ile 16 yaşındaki O.A. isimli iki kardeş, süpermarketin kapanmasına dakikalar kala ceketlerinde getirdikleri silah ve pala ile müşteri olarak girdi. Bir süre kasa etrafından vakit geçiren şüpheliler, daha sonra çeketlerinden çıkardıkları silah ve palayla bayan kasiyerleri tehdit etmeye başladılar. Kasadaki parayı soğukkanlılıkla alan iki kardeş, raflardan şişe su aldıktan sonra kayıplara karıştı. Soygun anları, markette bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.   TRENE BİNİP KAÇTILAR Soyguncular silah tehdidiyle kasadaki paraları alarak olay yerinden kaçarken, çalışanlar durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, güvenlik kamera kaydından soyguncuların eşkalini belirledi. Yapılan kısa araştırmada M.A., ve O.A.'nın Denizli istikametine gelen bir trene bindiği tespit edildi. Bunun üzerine durum Buharkent polisine bildirilerek, önlem alınması istendi. Bu arada, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri trenin makinistiyle irtibata geçip durumu bildirdi. Verilen eşkali alan tren çalışanları, M.A. ve O.A.'nın bulunduğu kompartımanı Buharkent polisine bildirdi.   PERONA YAKLAŞAN TRENE OPERASYON DÜZENLENDİ Perona yanaşan trene baskın düzenleyen polis, 2 soyguncuyu kıskıvrak ele geçirdi. Buharkent'ten alınarak Nazilli'ye getirilen soyguncular, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.   ÇOK SAYIDA SUÇTAN KAYITLARI VAR Polis kayıtlarında çok sayıda suç kaydı olduğu bildirilen soyguncuların, marketteki kasadan 600 TL'ye yakın para aldığı öğrenildi.  
Nazilli ilçesinde bir markete girerek silah ve pala ile hırsızlık yapan iki kardeş, kaçmak için bindikleri Denizli treninde yakalandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir süpermarkete girerek silah ve palayla kasadan 600 liraya yakın parayı gasp eden hırsızlar, kaçmak için bindikleri trenin tespit edilmesiyle yakayı ele verdi. Zanlıların Denizli istikametine gelen trene bindiğini tespit eden ekipler, tren makinistiyle irtibata geçerek Buharkent tren istasyonunda zanlıları gözaltına aldı.

 

SİLAH VE PALAYLA MARKETE GİRDİLER

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 18 yaşındaki M.A. ile 16 yaşındaki O.A. isimli iki kardeş, süpermarketin kapanmasına dakikalar kala ceketlerinde getirdikleri silah ve pala ile müşteri olarak girdi. Bir süre kasa etrafından vakit geçiren şüpheliler, daha sonra çeketlerinden çıkardıkları silah ve palayla bayan kasiyerleri tehdit etmeye başladılar. Kasadaki parayı soğukkanlılıkla alan iki kardeş, raflardan şişe su aldıktan sonra kayıplara karıştı. Soygun anları, markette bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

TRENE BİNİP KAÇTILAR

Soyguncular silah tehdidiyle kasadaki paraları alarak olay yerinden kaçarken, çalışanlar durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, güvenlik kamera kaydından soyguncuların eşkalini belirledi. Yapılan kısa araştırmada M.A., ve O.A.'nın Denizli istikametine gelen bir trene bindiği tespit edildi. Bunun üzerine durum Buharkent polisine bildirilerek, önlem alınması istendi. Bu arada, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri trenin makinistiyle irtibata geçip durumu bildirdi. Verilen eşkali alan tren çalışanları, M.A. ve O.A.'nın bulunduğu kompartımanı Buharkent polisine bildirdi.

 

PERONA YAKLAŞAN TRENE OPERASYON DÜZENLENDİ

Perona yanaşan trene baskın düzenleyen polis, 2 soyguncuyu kıskıvrak ele geçirdi. Buharkent'ten alınarak Nazilli'ye getirilen soyguncular, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

 

ÇOK SAYIDA SUÇTAN KAYITLARI VAR

Polis kayıtlarında çok sayıda suç kaydı olduğu bildirilen soyguncuların, marketteki kasadan 600 TL'ye yakın para aldığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.