Mehmet Efe'den Valiye İma Bakana Teşekkür

GÜNDEM 01.06.2016 - 13:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Mehmet Efe'den Valiye İma Bakana Teşekkür

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mehmet Efe, yayımlanan valiler kararnamesi ile merkeze alınan Vali Şükrü Kocatepe için, “Tünelin ucunu Denizli’den göremeyince merkezden görmesi için Başkente alınmıştır” imasında bulundu.

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mehmet Efe yaptığı yazılı açıklamada; “Denizli Valisi Şükrü Kocatepe Tünelin ucunu Denizli den göremeyince merkez den görmesi için Başkente alınmıştır. Basınımız konuyu gündeme taşımış ama maalesef yetkililer den hiçbir açıklama gelmemiştir. Devlet adamı teyit edilmemiş bilgiyi kullanmamalı. Şayet kendisini yanlış yönlendirenler varsa da gereğini yapmalı ki yanlışlıklara fırsat verilmesin. Buradan önceki dönem Valimiz Abdülkadir Demir beyi de Denizlili hemşerilerimiz gibi biz de mumla aradığımızı ahiret te söyleyecek değiliz. Marifet iltifata tabidir. ZEYBEKCİ’NİN AÇIKLAMALARININ TAKİPCİSİ OLACAĞIZ Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi konuya açıklık getirmiş, Tünel inşaatının ihalesinin yeniden yapıldığını ve bundan sonraki süreçte ödenek sıkıntısı olmayacağını beyan etmiştir. Büyük Birlik Partisi olarak Ekonomi Bakanımızın bu açıklamalarını sorumlu ve yol gösterici muhalefet anlayışıyla takipçisi olacağız. Buradan Ekonomi Bakanımıza bu açıklamalarından dolayı teşekkür ederiz. Yeni kurulan hükümette tekrar Ekonomi Bakanlığına getirilen Nihat Zeybekçi ye başarılar diler, Ülkemize ve Denizlimize hayırlı olmasını temenni ederiz. Büyük Birlik Partisi olarak her zaman olduğu gibi doğruyu kim yaparsa yapsın yanında yanlışı kim yaparsa yapsın karşısında olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz” dedi. 
Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mehmet Efe, yayımlanan valiler kararnamesi ile merkeze alınan Vali Şükrü Kocatepe için, “Tünelin ucunu Denizli’den göremeyince merkezden görmesi için Başkente alınmıştır” imasında bulundu.

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mehmet Efe yaptığı yazılı açıklamada; “Denizli Valisi Şükrü Kocatepe Tünelin ucunu Denizli den göremeyince merkez den görmesi için Başkente alınmıştır. Basınımız konuyu gündeme taşımış ama maalesef yetkililer den hiçbir açıklama gelmemiştir. Devlet adamı teyit edilmemiş bilgiyi kullanmamalı. Şayet kendisini yanlış yönlendirenler varsa da gereğini yapmalı ki yanlışlıklara fırsat verilmesin. Buradan önceki dönem Valimiz Abdülkadir Demir beyi de Denizlili hemşerilerimiz gibi biz de mumla aradığımızı ahiret te söyleyecek değiliz. Marifet iltifata tabidir.

ZEYBEKCİ’NİN AÇIKLAMALARININ TAKİPCİSİ OLACAĞIZ

Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi konuya açıklık getirmiş, Tünel inşaatının ihalesinin yeniden yapıldığını ve bundan sonraki süreçte ödenek sıkıntısı olmayacağını beyan etmiştir. Büyük Birlik Partisi olarak Ekonomi Bakanımızın bu açıklamalarını sorumlu ve yol gösterici muhalefet anlayışıyla takipçisi olacağız. Buradan Ekonomi Bakanımıza bu açıklamalarından dolayı teşekkür ederiz. Yeni kurulan hükümette tekrar Ekonomi Bakanlığına getirilen Nihat Zeybekçi ye başarılar diler, Ülkemize ve Denizlimize hayırlı olmasını temenni ederiz. Büyük Birlik Partisi olarak her zaman olduğu gibi doğruyu kim yaparsa yapsın yanında yanlışı kim yaparsa yapsın karşısında olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.