Mehmet Özdilek İmzayı attı

SPOR 12.10.2019 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mehmet Özdilek İmzayı attı

Yukatel Denizlispor’da Teknik Direktör Yücel İldiz’in yerine boşalan teknik dörektör koltuğuna Mehmet Özdilek oturdu. Dün İstanbul’da yapılan görüşmeler sonucu Yukatel Denizlispor ile anlaşan Mehmet Özdilek bugün resmi imzayı attı.   İmza törenine Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yardımcıları Taner Atilla, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Akarsu, Uğur Coşkun ve Can Cesur katıldı.    Denizlisporlu yöneticilerle birlikte Denizli’ye gelen Mehmet Özdilek, bugün Denizlispor Haluk Ulusoy tesislerinde düzenlenen törenle resmi imzayı attı. Denizlispor’da büyük umutlarla getirilen Özdilek, sezon sonuna kadar Denizlispor’da teknik direktörlük görevini yürütecek. Özdilek’in teknik ekibi ise Zafer öğer, Veysel Cihan, Egemen Korkmaz, Dünya Can Çiçek, Yusuf Köklü’den oluştu.   Törende konuşan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, "Dün Mehmet Özdilek hocamızla anlaşma sağladık. Bizimle beraber hemen Denizli’ye geldi. Kendisi bizden daha hırslı, görevi hemen devraldı. Hocamızla başarıya ulaşacağımızı inanıyoruz" dedi.    Denizlispor'da hedeflerinin büyük olduğunu aktaran Mehmet Özdilek ise, "İki tarafa da hayırlı olsun. Dün İstanbul’da bir araya geldik. Çok fazla konuşmadan enerjiyi hissederek anlaşma sağladık. 12 yıldır bu ligde hocalık yapıyorum. Tanıdığım oyuncularla birlikte çalışacağım. Başkanımızın yüksek hedefleri var. Biz de buna destek vermek için geldik. Bu lige uzun süre aradan sonra geri dönmek önemli ama burada kalıcı olmak daha önemli. Ben bu takıma inanıyorum. Dersime iyi çalıştım. Biz, gelebilecek her türlü hedefe açığız. Bu ikincilikte olur beşincilik de olur" şeklinde konuştu.     

Yukatel Denizlispor’da Teknik Direktör Yücel İldiz’in yerine boşalan teknik dörektör koltuğuna Mehmet Özdilek oturdu. Dün İstanbul’da yapılan görüşmeler sonucu Yukatel Denizlispor ile anlaşan Mehmet Özdilek bugün resmi imzayı attı.

 

İmza törenine Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yardımcıları Taner Atilla, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Akarsu, Uğur Coşkun ve Can Cesur katıldı. 

 

Denizlisporlu yöneticilerle birlikte Denizli’ye gelen Mehmet Özdilek, bugün Denizlispor Haluk Ulusoy tesislerinde düzenlenen törenle resmi imzayı attı. Denizlispor’da büyük umutlarla getirilen Özdilek, sezon sonuna kadar Denizlispor’da teknik direktörlük görevini yürütecek. Özdilek’in teknik ekibi ise Zafer öğer, Veysel Cihan, Egemen Korkmaz, Dünya Can Çiçek, Yusuf Köklü’den oluştu.

 

Törende konuşan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, "Dün Mehmet Özdilek hocamızla anlaşma sağladık. Bizimle beraber hemen Denizli’ye geldi. Kendisi bizden daha hırslı, görevi hemen devraldı. Hocamızla başarıya ulaşacağımızı inanıyoruz" dedi. 

 

Denizlispor'da hedeflerinin büyük olduğunu aktaran Mehmet Özdilek ise, "İki tarafa da hayırlı olsun. Dün İstanbul’da bir araya geldik. Çok fazla konuşmadan enerjiyi hissederek anlaşma sağladık. 12 yıldır bu ligde hocalık yapıyorum. Tanıdığım oyuncularla birlikte çalışacağım. Başkanımızın yüksek hedefleri var. Biz de buna destek vermek için geldik. Bu lige uzun süre aradan sonra geri dönmek önemli ama burada kalıcı olmak daha önemli. Ben bu takıma inanıyorum. Dersime iyi çalıştım. Biz, gelebilecek her türlü hedefe açığız. Bu ikincilikte olur beşincilik de olur" şeklinde konuştu. 

 

mehmet ozdilek denizlispor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.