Mehmet Teke'den Mevlid Kandili Mesajı

GÜNDEM 19.11.2018 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mehmet Teke'den Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke, Peygamber Efendimizin (SAV) dünyaya teşriflerinin, 1447'inci yıl dönümü, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke, Peygamber Efendimizin (SAV) dünyaya teşriflerinin 1447'inci yıl dönümüne ulaşarak, bir Mevlid Kandilini daha hep beraber idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mevlid Kandilinin kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların hiç bitmediği, tüm insanlığa barış ve huzur getirdiği bir dünyaya vesile olmasını dileyen Mehmet Teke, "Peygamber Efendimizin (SAV) doğumu ile insanlık karanlık bir devirden çıkarak, aydınlığa kavuşmuştur. Ahlakı, hoşgörüsü, adaleti ve merhametiyle bütün insanlığa kucak açan nebilerin nebisi Hz. Peygamberimizin (SAV) öğütlerine uymalı, onun yolundan gitmeli, hadislerine ve değerlerine sımsıkı sahip çıkmalıyız" dedi.   Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ederek, "Bu mübarek gecede kusur ve günahlarımızdan tövbe ve istiğfarda bulunmalıyız" diyen Mehmet Teke, "Bu inançla Mevlid Kandili'nin Alem-i İslam'ın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz eder, bu mübarek gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim."

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke, Peygamber Efendimizin (SAV) dünyaya teşriflerinin, 1447'inci yıl dönümü, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke, Peygamber Efendimizin (SAV) dünyaya teşriflerinin 1447'inci yıl dönümüne ulaşarak, bir Mevlid Kandilini daha hep beraber idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mevlid Kandilinin kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların hiç bitmediği, tüm insanlığa barış ve huzur getirdiği bir dünyaya vesile olmasını dileyen Mehmet Teke, "Peygamber Efendimizin (SAV) doğumu ile insanlık karanlık bir devirden çıkarak, aydınlığa kavuşmuştur. Ahlakı, hoşgörüsü, adaleti ve merhametiyle bütün insanlığa kucak açan nebilerin nebisi Hz. Peygamberimizin (SAV) öğütlerine uymalı, onun yolundan gitmeli, hadislerine ve değerlerine sımsıkı sahip çıkmalıyız" dedi.

 

Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ederek, "Bu mübarek gecede kusur ve günahlarımızdan tövbe ve istiğfarda bulunmalıyız" diyen Mehmet Teke, "Bu inançla Mevlid Kandili'nin Alem-i İslam'ın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz eder, bu mübarek gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.