Memişoğlu Ailesi'nin Acı Günü!

YAŞAM 01.06.2019 - 11:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Memişoğlu Ailesi'nin Acı Günü!

Denizli’de tekstil sektörünün öncü kuruluşlarından olan Makro Tekstil ve DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun annesi  bugün vefat etti.   Denizli Çarşı esnaflarından H.Celal Memişoğlu’nun eşi, Makro Tekstil sahibi ve DENİP Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun annesi 77 yaşındaki H.Şengül Memişoğlu yaşlılığa bağlı rahatsızlıktan dolayı hayatını kaybetti.   Şengül Memişoğlu’nun bu acı haberi Memişoğlu Ailesi’ni ve sevenlerini yasa boğdu. Memişoğlu’nun cenazesi bugün (1 Haziran 2019 Cumartesi ) Denizli Ulu Camii’nde kılınacak İkindi Namazı’nın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verileceği belirtildi.

Denizli’de tekstil sektörünün öncü kuruluşlarından olan Makro Tekstil ve DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun annesi  bugün vefat etti.

 

Denizli Çarşı esnaflarından H.Celal Memişoğlu’nun eşi, Makro Tekstil sahibi ve DENİP Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun annesi 77 yaşındaki H.Şengül Memişoğlu yaşlılığa bağlı rahatsızlıktan dolayı hayatını kaybetti.

 

Şengül Memişoğlu’nun bu acı haberi Memişoğlu Ailesi’ni ve sevenlerini yasa boğdu. Memişoğlu’nun cenazesi bugün (1 Haziran 2019 Cumartesi ) Denizli Ulu Camii’nde kılınacak İkindi Namazı’nın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.