Menekşe Tekstil Canton Fuarı'nda!

EKONOMİ 02.11.2018 - 17:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Menekşe Tekstil Canton Fuarı'nda!

Türkiye’nin parlayan yıldızı Denizli’nin yüz akı firmalarından biri olan Menekşe Tekstil, 62 yıldır devam eden ve  yılda iki sefer olup 124.'sü düzenlenen Çin Canton Fuarı'na katıldı.   Uzakdoğu’nun en büyük, dünyanın da 3 büyük fuarlarından biri olan Canton Fuarı, 1957 yılından bu yana iki ayrı fuar alanında toplam 150 bin'den fazla ürün çeşidi sergileniyor. 31 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında düzenlenen fuarda, Çin’in ithal ve ihraç ettiği tüm ürünler aynı anda bu fuarda sergileniyor.   200 BİN ZİYARETÇİ Çin ithal ve ihraç ürünleri Fuarı’na Denizli'den Menekşe Teksit dahil 20 firma katıldı.  Canton Fuarı'nın 3. gününde toplamda 203 ülkeden 25 bin firma katıldı. Fuarın 3.günüde 200 bin'in üzerinde ziyaretçinin ziyaret ettiği ifade edildi.   MENEKŞE TEKSTİL FUARDA 1973 yılında Babadağ’ da havlu ve bornoz üretimi yapan küçük bir işletme olarak kuruldu. Sektördeki gelişimini sürdüren Menekşe Tekstil, 1992 yılında tamamen ev tekstili üretimi yapan bir firma haline geldi.  Sektöründe ürünlerini ihraç eden Menekşe Tekstil'i fuarda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seylan ve Pazarlama Müdürü Selman Seylan temsil etti.     CANTON FUARI'NDAN MEMNUNUZ Menekşe Tekstil Pazarlama Müdür Selman Seylan, "Uzakdoğu başta olmak üzere dünyanın her yerinden gelen müşteriler ile görüşerek ülkemize döviz kazandırmak asıl amacımızdır. Canton Fuarı'ndan gayet memnunuz. Yeni bağlantılar kurduk ve kurmaya devam ediyoruz. Türkiye'yi Çin'de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. 4 Kasım'da sona erecek olan fuardan verimli bir şekilde ayrılacağımız kanaatindeyim" dedi.     SERGİLENEN ÜRÜNLER 31 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Canton Fuarı'nda, Kadın ve Erkek Giyim, Çocuk Giyim, İç Giyim,  Sportif ve Gündelik Giyim, Kürk, Deri ve Kuştüyü Ürünler, Moda Aksesuarları ve Prova Araçları, Ev Tekstili, Tekstil Hammaddeleri ve Kumaşları, Halılar, Dekoratif  Duvar Örtüleri, Gıda, İlaç ve Sağlık Ürünleri, Medikal Aygıtlar, Tek Kullanım Ürünler, Spor, Seyahat ve Dinlence Ürünleri, Ofis ve Kırtasiye Ürünleri , Ayakkabı, Cüzdan ve Çanta gibi ürünler sergileniyor.      

Türkiye’nin parlayan yıldızı Denizli’nin yüz akı firmalarından biri olan Menekşe Tekstil, 62 yıldır devam eden ve  yılda iki sefer olup 124.'sü düzenlenen Çin Canton Fuarı'na katıldı.

 

Uzakdoğu’nun en büyük, dünyanın da 3 büyük fuarlarından biri olan Canton Fuarı, 1957 yılından bu yana iki ayrı fuar alanında toplam 150 bin'den fazla ürün çeşidi sergileniyor. 31 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında düzenlenen fuarda, Çin’in ithal ve ihraç ettiği tüm ürünler aynı anda bu fuarda sergileniyor.

 

200 BİN ZİYARETÇİ

Çin ithal ve ihraç ürünleri Fuarı’na Denizli'den Menekşe Teksit dahil 20 firma katıldı.  Canton Fuarı'nın 3. gününde toplamda 203 ülkeden 25 bin firma katıldı. Fuarın 3.günüde 200 bin'in üzerinde ziyaretçinin ziyaret ettiği ifade edildi.

 

MENEKŞE TEKSTİL FUARDA

1973 yılında Babadağ’ da havlu ve bornoz üretimi yapan küçük bir işletme olarak kuruldu. Sektördeki gelişimini sürdüren Menekşe Tekstil, 1992 yılında tamamen ev tekstili üretimi yapan bir firma haline geldi.  Sektöründe ürünlerini ihraç eden Menekşe Tekstil'i fuarda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seylan ve Pazarlama Müdürü Selman Seylan temsil etti.

 

 

CANTON FUARI'NDAN MEMNUNUZ

Menekşe Tekstil Pazarlama Müdür Selman Seylan, "Uzakdoğu başta olmak üzere dünyanın her yerinden gelen müşteriler ile görüşerek ülkemize döviz kazandırmak asıl amacımızdır. Canton Fuarı'ndan gayet memnunuz. Yeni bağlantılar kurduk ve kurmaya devam ediyoruz. Türkiye'yi Çin'de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. 4 Kasım'da sona erecek olan fuardan verimli bir şekilde ayrılacağımız kanaatindeyim" dedi.

 

 

SERGİLENEN ÜRÜNLER

31 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Canton Fuarı'nda, Kadın ve Erkek Giyim, Çocuk Giyim, İç Giyim,  Sportif ve Gündelik Giyim, Kürk, Deri ve Kuştüyü Ürünler, Moda Aksesuarları ve Prova Araçları, Ev Tekstili, Tekstil Hammaddeleri ve Kumaşları, Halılar, Dekoratif  Duvar Örtüleri, Gıda, İlaç ve Sağlık Ürünleri, Medikal Aygıtlar, Tek Kullanım Ürünler, Spor, Seyahat ve Dinlence Ürünleri, Ofis ve Kırtasiye Ürünleri , Ayakkabı, Cüzdan ve Çanta gibi ürünler sergileniyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.