Merkezefendi Basket Galibiyetle Başladı

SPOR 13.10.2019 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi Basket Galibiyetle Başladı

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, ligde oynadığı ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Merkezefendi Basket, deplasmanda Samsunspor’u 72-52 mağlup etti.   Türkiye Basketbol Ligi’nde bu sezon mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı lige Samsunspor galibiyetiyle başladı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine oranla iyi olan Merkezefendi Basket, salondan 72-52 galip ayrılmayı başardı.   Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, maçın ilk periyodunu 23-18 önde tamamladı. Maçın ikinci periyodu ev sahibi Samsunspor 32-30 üstünlüğü ile sonuçlandı. Üçüncü periyotta sahaya ağırlığını koyan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, skoru 44-53 yaptı. Maçın son kısmında dikkatli oynayan temsilcimiz rakibine 20 sayı fark atarak rakibini 72-52 mağlup etti.   Maç sonu açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nın Baş Antrenörü Şahin Atesdağlı, lige galibiyetle başlamaktan dolayı memnun olduklarını söyledi. Ateşdağlı,"Samsunspor'a teşekkür ediyorum. Daha iyi oynamamız ve daha fazla konsantre olmamız lazım. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Düzce maçına daha iyi hazırlanacağız. Lige moralli başladık’ diye konuştu.  

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, ligde oynadığı ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Merkezefendi Basket, deplasmanda Samsunspor’u 72-52 mağlup etti.

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde bu sezon mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı lige Samsunspor galibiyetiyle başladı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine oranla iyi olan Merkezefendi Basket, salondan 72-52 galip ayrılmayı başardı.

 

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, maçın ilk periyodunu 23-18 önde tamamladı. Maçın ikinci periyodu ev sahibi Samsunspor 32-30 üstünlüğü ile sonuçlandı. Üçüncü periyotta sahaya ağırlığını koyan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, skoru 44-53 yaptı. Maçın son kısmında dikkatli oynayan temsilcimiz rakibine 20 sayı fark atarak rakibini 72-52 mağlup etti.

 

Maç sonu açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nın Baş Antrenörü Şahin Atesdağlı, lige galibiyetle başlamaktan dolayı memnun olduklarını söyledi. Ateşdağlı,"Samsunspor'a teşekkür ediyorum. Daha iyi oynamamız ve daha fazla konsantre olmamız lazım. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Düzce maçına daha iyi hazırlanacağız. Lige moralli başladık’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.