Merkezefendi Belediyesi Basket Takım'ından Bir Ayrılık Daha

SPOR 31.12.2019 - 17:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi Belediyesi Basket Takım'ından Bir Ayrılık Daha

İspanya Ligi'nde son sırada bulunan Kenan Sipahi'nin takımı Real Betis, buy out ödeyerek Merkezefendi Belediyesi Denizli Basketbol'un uzun oyuncusu Jerome Jordan'ı kadrosuna kattı.   Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Jordan'a yeni takımında başarılar diledi. Deveciler,"Jordan'a bir çok transfer teklifleri vardı. Kendiside gitmek istedi. Bu arada kendisinden kulübumüzde para kazanmıştır. Taraftarımızın gönlü rahat olsun. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bir Amerikalı oyuncu bitde Süper Lig'den bir isim daha kadromuza katacağız" dedi.   Öte yandan Konyaspor'dan transfer edilen Bora Hun Paçun Denizli'ye geldi ve takımla çalışmalara başladı.   TRANSFER OLAN JORDAN'IN KARNESİ:   Jordan TBL'deki 9 maçta 12.2 sayı, 7.3 ribaund, 2.8 asist, 0.6 blok ortalamaları tutturmuştu.

İspanya Ligi'nde son sırada bulunan Kenan Sipahi'nin takımı Real Betis, buy out ödeyerek Merkezefendi Belediyesi Denizli Basketbol'un uzun oyuncusu Jerome Jordan'ı kadrosuna kattı.

 

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Jordan'a yeni takımında başarılar diledi. Deveciler,"Jordan'a bir çok transfer teklifleri vardı. Kendiside gitmek istedi. Bu arada kendisinden kulübumüzde para kazanmıştır. Taraftarımızın gönlü rahat olsun. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bir Amerikalı oyuncu bitde Süper Lig'den bir isim daha kadromuza katacağız" dedi.

 

Öte yandan Konyaspor'dan transfer edilen Bora Hun Paçun Denizli'ye geldi ve takımla çalışmalara başladı.

 

TRANSFER OLAN JORDAN'IN KARNESİ:

 

Jordan TBL'deki 9 maçta 12.2 sayı, 7.3 ribaund, 2.8 asist, 0.6 blok ortalamaları tutturmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.