Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket PAÜ Arena’da Sahne Alacak

SPOR 16.09.2019 - 16:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket PAÜ Arena’da Sahne Alacak

Yeni sezon öncesinde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ’de hazırlıklar tam gaz devam ediyor.Manisa’da oynadığı iki hazırlık maçını da kazanan Denizli Basket, Hotel  Angel’s Park tarafından düzenlenen turnuvaya ev sahipliği yapacak.   PAÜ Arena’da gerçekleştirilecek üçlü turnuvada Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 19 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de Lokman Hekim Fethiye Belediye, 20 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Petkim Spor ve 21 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’de ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor’la karşı karşıya gelecek. Spor severler maçları ücretsiz olarak seyredecek. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Manisa’da gerçekleştirilen hazırlık maçlarının ikisini de kazandık. İki maçta da iyi bir oyun sergiledik. Daha da iyi olacağız. Şimdi önümüzde üçlü bir hazırlık turnuvası var. Evimizde oynayacağız. Sahada ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Evimizdeki bu hazırlık maçlarına tüm Denizlilileri davet ediyorum” dedi.     2’DE 2 YAPTI Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Manisa’da oynadığı iki hazırlık maçını da kazandı. İlk maçında Akhisar Basketbol 84-80 mağlup eden Denizli Basket, ikinci maçında Manisa Büyükşehir Belediye’yi 78-73 mağlup etti.  

Yeni sezon öncesinde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ’de hazırlıklar tam gaz devam ediyor.Manisa’da oynadığı iki hazırlık maçını da kazanan Denizli Basket, Hotel  Angel’s Park tarafından düzenlenen turnuvaya ev sahipliği yapacak.

 

PAÜ Arena’da gerçekleştirilecek üçlü turnuvada Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 19 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de Lokman Hekim Fethiye Belediye, 20 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Petkim Spor ve 21 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’de ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor’la karşı karşıya gelecek. Spor severler maçları ücretsiz olarak seyredecek. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Manisa’da gerçekleştirilen hazırlık maçlarının ikisini de kazandık. İki maçta da iyi bir oyun sergiledik. Daha da iyi olacağız. Şimdi önümüzde üçlü bir hazırlık turnuvası var. Evimizde oynayacağız. Sahada ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Evimizdeki bu hazırlık maçlarına tüm Denizlilileri davet ediyorum” dedi.

 

merkezefendi belediyesi denizli basket

 

2’DE 2 YAPTI

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Manisa’da oynadığı iki hazırlık maçını da kazandı. İlk maçında Akhisar Basketbol 84-80 mağlup eden Denizli Basket, ikinci maçında Manisa Büyükşehir Belediye’yi 78-73 mağlup etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.