Merkezefendi Belediyesi’nden Spor Çalıştayı

SPOR 24.12.2019 - 17:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi Belediyesi’nden Spor Çalıştayı

Merkezefendi Belediyesi, spor alanında yaptığı çalışmalara yeni halkalar eklemeye devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi,26 Aralık Perşembe günü “Merkezefendi Belediyesi Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı” düzenleyecek. Çalıştaydan sonra amatör spor kulüplerine malzeme yardımı gerçekleştirilecek.   Merkezefendi Belediyesi daha önce de ilimizde faaliyet gösteren engelli spor kulüplerine ve okullarına, toplamda 300 engelli sporcuya 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında malzeme desteği sağlamıştı. Spora yaptığı desteklerle adından söz ettiren Merkezefendi Belediyesi’nin 26 Aralık Perşembe günü düzenleyeceği ‘Merkrezefendi Belediyesi Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı” Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilecek. Çalıştay saat 14.00 ile 17.00 arasında yapılacak.   ÇalıştayaCHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Denizlispor Futbol Şubesi Asbaşkanı Ali Fırat, Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Merkezefendi Belediye Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Berna Ramanlı, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Çeşen ile Milli Karateci Muhammet Kaya katılacaklar. Çalıştayda, sonrası 12 Engelli Spor Kulübü, 33 Futbol Kulübü, 5 Basketbol Kulübü, 5 Voleybol kulübü, 7 Karate kulübüne malzeme yardımı yapılacak.   AMATÖR SPORUN YANINDAYIZ   Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, spora destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz devam ediyor. İlçemizde spor alanında da önemli çalışmalara imza atıyoruz. Amatör spor kulüplerine önümüzdeki yıllarda da destek olmaya devam edeceğiz.  İlçemize kazandırdığımız tesislerimizde yüzlerce vatandaşımız spor yapıyor. Çalıştayımıza herkesi davet ediyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, spor alanında yaptığı çalışmalara yeni halkalar eklemeye devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi,26 Aralık Perşembe günü “Merkezefendi Belediyesi Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı” düzenleyecek. Çalıştaydan sonra amatör spor kulüplerine malzeme yardımı gerçekleştirilecek.

 

Merkezefendi Belediyesi daha önce de ilimizde faaliyet gösteren engelli spor kulüplerine ve okullarına, toplamda 300 engelli sporcuya 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında malzeme desteği sağlamıştı. Spora yaptığı desteklerle adından söz ettiren Merkezefendi Belediyesi’nin 26 Aralık Perşembe günü düzenleyeceği ‘Merkrezefendi Belediyesi Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı” Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilecek. Çalıştay saat 14.00 ile 17.00 arasında yapılacak.

 

ÇalıştayaCHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Denizlispor Futbol Şubesi Asbaşkanı Ali Fırat, Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Merkezefendi Belediye Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Berna Ramanlı, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Çeşen ile Milli Karateci Muhammet Kaya katılacaklar. Çalıştayda, sonrası 12 Engelli Spor Kulübü, 33 Futbol Kulübü, 5 Basketbol Kulübü, 5 Voleybol kulübü, 7 Karate kulübüne malzeme yardımı yapılacak.

 

AMATÖR SPORUN YANINDAYIZ

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, spora destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz devam ediyor. İlçemizde spor alanında da önemli çalışmalara imza atıyoruz. Amatör spor kulüplerine önümüzdeki yıllarda da destek olmaya devam edeceğiz.  İlçemize kazandırdığımız tesislerimizde yüzlerce vatandaşımız spor yapıyor. Çalıştayımıza herkesi davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.