Merkezefendi’de Pazar Yerleri Eski Günlerinde Kurulacak

DENİZLİ 03.03.2021 - 08:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Merkezefendi’de Pazar Yerleri Eski Günlerinde Kurulacak

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Merkezefendi İlçesi’nde günü değiştirilen pazar yerleri, kontrollü normalleşme sürecine geçilmesiyle eski günlerinde kurulacağı belirtildi.   Orta risk grubunda yer alan Denizli’de kontrollü normalleşen iller arasında yer alması nedeniyle bir çok kısıtlama kaldırıldı. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının kalkması ile birlikte hafta sonu kurulan mahalle pazar yerlerinin günleri yeniden eski günlerinde kurulacak.   Bu kapsamda; Karaman, Yenişehir, Mehmet Akif Ersoy, Karahasanlı, Yeşilyayla ve Çeltikçi pazar yerleri Cumartesi, Sevindik, Merkezefendi, Gültepe ve 1200 Evler(Hallaçlar) pazar yerleri ise Pazar günleri kurulacak.  

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Merkezefendi İlçesi’nde günü değiştirilen pazar yerleri, kontrollü normalleşme sürecine geçilmesiyle eski günlerinde kurulacağı belirtildi.

 

Orta risk grubunda yer alan Denizli’de kontrollü normalleşen iller arasında yer alması nedeniyle bir çok kısıtlama kaldırıldı. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının kalkması ile birlikte hafta sonu kurulan mahalle pazar yerlerinin günleri yeniden eski günlerinde kurulacak.

 

Bu kapsamda; Karaman, Yenişehir, Mehmet Akif Ersoy, Karahasanlı, Yeşilyayla ve Çeltikçi pazar yerleri Cumartesi, Sevindik, Merkezefendi, Gültepe ve 1200 Evler(Hallaçlar) pazar yerleri ise Pazar günleri kurulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.