Merkezefendi'de Satranç Turnuvası İlk Hamle İle Başladı

DENİZLİ 29.06.2019 - 08:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi'de Satranç Turnuvası İlk Hamle İle Başladı

Merkezefendi Belediyesi tarafından ELO ve Minikler Satranç Yaz Kupası Turnuvası start aldı.   Yetişkin kategorisinde 64, minikler kategorisinde 200 sporcunun kayıt olduğu turnuva, Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde başladı. Turnuvada taraflar kazanmak için ter döktü. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak, sosyal projelerimize, spor etkinliklerimize devam ediyoruz. Satrancın, bu önemli zekâ sporunun ilçemizde sevilmesini ve yaygınlaşmasını istiyoruz. Satranç turnuvamızda yetişkin ve minik olmak üzere 264 sporcumuz yarışacak. Tüm katılım sağlayan sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.     Türkiye Satranç Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz ise, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilkini başlattığımız bu turnuvadan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki daha güzel projelerde buluşmak dileğiyle” diye konuştu.   Merkezefendi Belediyesi ELO ve Minikler Satranç Yaz Kupası Turnuvası, 28-29-30 Haziran olmak üzere toplamda 3 gün sürecek.  

Merkezefendi Belediyesi tarafından ELO ve Minikler Satranç Yaz Kupası Turnuvası start aldı.

 

Yetişkin kategorisinde 64, minikler kategorisinde 200 sporcunun kayıt olduğu turnuva, Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde başladı. Turnuvada taraflar kazanmak için ter döktü. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak, sosyal projelerimize, spor etkinliklerimize devam ediyoruz. Satrancın, bu önemli zekâ sporunun ilçemizde sevilmesini ve yaygınlaşmasını istiyoruz. Satranç turnuvamızda yetişkin ve minik olmak üzere 264 sporcumuz yarışacak. Tüm katılım sağlayan sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Türkiye Satranç Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz ise, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilkini başlattığımız bu turnuvadan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki daha güzel projelerde buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

 

Merkezefendi Belediyesi ELO ve Minikler Satranç Yaz Kupası Turnuvası, 28-29-30 Haziran olmak üzere toplamda 3 gün sürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.