Merkezefendi’de voleybol turnuvası başladı

SPOR 06.08.2019 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi’de voleybol turnuvası başladı

Merkezefendi Belediyesince düzenlenen 30 Ağustos Voleybol Zafer Kupası Turnuvası başladı.   Turnuvanın ilk maçına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ile birlikte katıldı.   Turnuvanın ilk karşılaşması, Kadınlar Grubu’nda yer alan Denizli Anadolu Pars Spor ile Tuğçe Demirtaş ve Takımı arasında oynandı. Mücadelenin başlama vuruşunu Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yaptı. Sporculara başarılar dileyen Başkan Doğan, “Turnuvamız, ilk karşılaşma ile başladı. Turnuvamıza katılım sağlayan 17 takımımıza da başarılar diliyorum. Spor alanındaki faaliyetlerimiz, etkinliklerimiz her zaman devam edecek. Merkezefendi sporun merkezi olacak” dedi.   Turnuvanın ödül töreni 30 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek.  

Merkezefendi Belediyesince düzenlenen 30 Ağustos Voleybol Zafer Kupası Turnuvası başladı.

 

Turnuvanın ilk maçına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ile birlikte katıldı.

 

Turnuvanın ilk karşılaşması, Kadınlar Grubu’nda yer alan Denizli Anadolu Pars Spor ile Tuğçe Demirtaş ve Takımı arasında oynandı. Mücadelenin başlama vuruşunu Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yaptı. Sporculara başarılar dileyen Başkan Doğan, “Turnuvamız, ilk karşılaşma ile başladı. Turnuvamıza katılım sağlayan 17 takımımıza da başarılar diliyorum. Spor alanındaki faaliyetlerimiz, etkinliklerimiz her zaman devam edecek. Merkezefendi sporun merkezi olacak” dedi.

 

Turnuvanın ödül töreni 30 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.