Merkezefendi'den 1 Milyonluk Yatırım

DENİZLİ 02.06.2016 - 17:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Merkezefendi'den 1 Milyonluk Yatırım

Denizli Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içinde 7 halı saha daha yaparak 23 olan halı saha sayısını 30’a çıkarıyor.

Denizli Merkezefendi Belediyesi, spora katkılarını sürdürmeye devam ediyor. Bugüne kadar ilçe sınırları içinde 23 farklı bölgeye halı saha yapan Merkezefendi Belediyesi, bu sayıyı 30’a çıkarıyor.1’i proje aşamasında olan halı sahaların 5’inde çalışmalar başladı. 1’inde ise önümüzdeki günlerde çalışmalar başlayacak. Yeşilyayla Mahallesi, Zafer Mahallesi, Denizli İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Aydem Fen Lisesi ve Sümer Kompleks projesi içindeki halı sahada ilk kazma vuruldu. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İbrahim Cengiz İlkokulu’nda ise çalışmalar kısa süre içinde başlayacak. Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’ne de halı saha kazandırılması planlanıyor. Yaklaşık 1 milyon liraya mal olması beklenen çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Subaşıoğlu, “Spor, içinde bulunulan aktivite olacak” Sporun Pazar günleri izlenen bir uğraşı değil bizzat içinde olunan bir aktivite olması için mücadele ettiklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapımına başlanan halı sahaların en kısa süre içinde tamamlanacağını belirtti. Başkan Subaşıoğlu,  “ Merkezefendi Belediyesi olarak teknik projelerimizin yanı sıra sosyal projelerde büyük önem veriyoruz. Sosyal projelerimizi özellikle sağlık eksenli üretiyoruz. Çünkü sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir kent olma hedefindeyiz. Sağlıklı gelecek nesillerin oluşumu için özellikle spora büyük önem veriyoruz. Bunun için ilçemizde turnuvalar düzenliyoruz. Sporcularımıza malzeme yardımı yapıyoruz. Miniklerimize yüzme öğretiyoruz. Mahallelerimize sağlık grupları oluşturuyoruz. Yine gelecek nesillerimizin daha sağlıklı olabilmesi için halı sahalar inşa ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemize tam 23 halı saha kazandırdık. Önümüzdeki günlerde yapacağımız 7 halı sahayla bu rakamı 30’a çıkartacağız. Merkezefendililerin daha rahat spor yapabilmeleri için her bölgeye hitap etmeye çalışıyoruz ve çalışacağız. Bu rakamı daha da yukarılara taşıyacağız. Spor Pazar günleri izlenen değil içinde bizzat olunan uğraşı olacak. Tüm hedefimiz bu” dedi. 
Denizli Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içinde 7 halı saha daha yaparak 23 olan halı saha sayısını 30’a çıkarıyor.

Denizli Merkezefendi Belediyesi, spora katkılarını sürdürmeye devam ediyor. Bugüne kadar ilçe sınırları içinde 23 farklı bölgeye halı saha yapan Merkezefendi Belediyesi, bu sayıyı 30’a çıkarıyor.1’i proje aşamasında olan halı sahaların 5’inde çalışmalar başladı. 1’inde ise önümüzdeki günlerde çalışmalar başlayacak. Yeşilyayla Mahallesi, Zafer Mahallesi, Denizli İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Aydem Fen Lisesi ve Sümer Kompleks projesi içindeki halı sahada ilk kazma vuruldu. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İbrahim Cengiz İlkokulu’nda ise çalışmalar kısa süre içinde başlayacak. Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’ne de halı saha kazandırılması planlanıyor. Yaklaşık 1 milyon liraya mal olması beklenen çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Subaşıoğlu, “Spor, içinde bulunulan aktivite olacak”

Sporun Pazar günleri izlenen bir uğraşı değil bizzat içinde olunan bir aktivite olması için mücadele ettiklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapımına başlanan halı sahaların en kısa süre içinde tamamlanacağını belirtti. Başkan Subaşıoğlu,  “ Merkezefendi Belediyesi olarak teknik projelerimizin yanı sıra sosyal projelerde büyük önem veriyoruz. Sosyal projelerimizi özellikle sağlık eksenli üretiyoruz. Çünkü sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir kent olma hedefindeyiz. Sağlıklı gelecek nesillerin oluşumu için özellikle spora büyük önem veriyoruz. Bunun için ilçemizde turnuvalar düzenliyoruz. Sporcularımıza malzeme yardımı yapıyoruz. Miniklerimize yüzme öğretiyoruz. Mahallelerimize sağlık grupları oluşturuyoruz. Yine gelecek nesillerimizin daha sağlıklı olabilmesi için halı sahalar inşa ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemize tam 23 halı saha kazandırdık. Önümüzdeki günlerde yapacağımız 7 halı sahayla bu rakamı 30’a çıkartacağız. Merkezefendililerin daha rahat spor yapabilmeleri için her bölgeye hitap etmeye çalışıyoruz ve çalışacağız. Bu rakamı daha da yukarılara taşıyacağız. Spor Pazar günleri izlenen değil içinde bizzat olunan uğraşı olacak. Tüm hedefimiz bu” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.