Merkezefendi İlçesinde Metruk Binalar Yıkılıyor

DENİZLİ 15.01.2020 - 18:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi İlçesinde Metruk Binalar Yıkılıyor

Merkezefendi İlçesi’nde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, alkol ve uyuşturucu kullanımı gibi amaçlarla kullanılan, yangın ve göçme tehlikesi bulunan ve çevre kirliliğine yol açan metruk binalar için, ilçe kaymakamlığı ve belediye harekete geçti.   Merkezefendi İlçesi genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, alkol ve uyuşturucu kullanımı gibi amaçlarla kullanılan, yangın ve göçme tehlikesi bulunan ve çevre kirliliğine yol açan metruk yapıların tespiti ve yıkımını gerçekleştirmek amacıyla Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu Başkanlığında oluşturulan Metruk Bina Tespit ve Yıkım Komisyonu tarafından alınan karar ile İlçemiz Sevindik Mahallesi 2301 Sokak No:19 adresinde bulunan metruk binanın yıkım işlemi gerçekleştirildi.   Yıkım esnasında; Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Metruk Bina Tespit ve Yıkım Komisyonu üyeleri hazır bulundu.     Merkezefendi İlçesinde, Metruk Bina Tespit ve Yıkım Komisyonunca tespiti yapılan 165 adet metruk binanın 83’ünün yıkım işlemlerinin tamamlandığı, geriye kalan 82 binadan 2 binanın sit alanı içerisinde bulunduğu, 2 binanın mahkeme süreçlerinin devam ettiği, diğer 78 binanın yıkım işlemleri ile ilgili süreç devam etmektedir.

Merkezefendi İlçesi’nde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, alkol ve uyuşturucu kullanımı gibi amaçlarla kullanılan, yangın ve göçme tehlikesi bulunan ve çevre kirliliğine yol açan metruk binalar için, ilçe kaymakamlığı ve belediye harekete geçti.

 

Merkezefendi İlçesi genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, alkol ve uyuşturucu kullanımı gibi amaçlarla kullanılan, yangın ve göçme tehlikesi bulunan ve çevre kirliliğine yol açan metruk yapıların tespiti ve yıkımını gerçekleştirmek amacıyla Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu Başkanlığında oluşturulan Metruk Bina Tespit ve Yıkım Komisyonu tarafından alınan karar ile İlçemiz Sevindik Mahallesi 2301 Sokak No:19 adresinde bulunan metruk binanın yıkım işlemi gerçekleştirildi.

 

Yıkım esnasında; Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Metruk Bina Tespit ve Yıkım Komisyonu üyeleri hazır bulundu.

 

 

Merkezefendi İlçesinde, Metruk Bina Tespit ve Yıkım Komisyonunca tespiti yapılan 165 adet metruk binanın 83’ünün yıkım işlemlerinin tamamlandığı, geriye kalan 82 binadan 2 binanın sit alanı içerisinde bulunduğu, 2 binanın mahkeme süreçlerinin devam ettiği, diğer 78 binanın yıkım işlemleri ile ilgili süreç devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.