Merkezefendi’nin Sultanları Sahada

SPOR 14.11.2019 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi’nin Sultanları Sahada

Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kadın voleybol takımı kuruldu.     Bu sezon Bölgesel ligde mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kadın voleybol takımı kuruldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun antrenmana ziyarette bulunarak teknik kadroya ve sporculara başarılar dilediler.     Baş Antrenörlüğünü Koray Çakal’ın yapacağı Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kadın voleybol takımı bu sezon Denizli’yi Bölgesel ligde temsil edecek. Öte yandan önümüzdeki günlerde Denizli’de yapılacak olan grup müsabakaları oynandıktan sonra gruplardan birinci çıkan takımlar final grubuna yükselecek.          

Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kadın voleybol takımı kuruldu.

 

 

Bu sezon Bölgesel ligde mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kadın voleybol takımı kuruldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun antrenmana ziyarette bulunarak teknik kadroya ve sporculara başarılar dilediler.

 

 

Baş Antrenörlüğünü Koray Çakal’ın yapacağı Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kadın voleybol takımı bu sezon Denizli’yi Bölgesel ligde temsil edecek. Öte yandan önümüzdeki günlerde Denizli’de yapılacak olan grup müsabakaları oynandıktan sonra gruplardan birinci çıkan takımlar final grubuna yükselecek.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.