Merkezefendi Vezneleri Hafta Sonu Hizmet Verecek

GÜNDEM 27.11.2019 - 16:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi Vezneleri Hafta Sonu Hizmet Verecek

Merkezefendi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi konusunda vatandaşları uyardı.   Merkezefendi Belediyesi, vergi ödemelerinin yapılacağı son günün 2 Aralık Pazartesi olduğunu bildirdi. Yapılacak olan ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’ ödemeleri için, Merkezefendi Belediyesi vezneleri 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günleri saat 09.00 ile 16.00 arası açık olacak.   Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası ve Tapu Müdürlüğü’nde bulunan veznelerde World Kart, Halk Bankası/Paraf Kart, Ziraat Bankası/Bankkart Combo kredi kartlarına üç taksit imkanı bulunuyor. Vergi ödemeleri Halk Bankası gişeleri, ATM ve internet bankacılığı sisteminden ve Merkezefendi Belediyesi resmi internet sayfası http://www.merkezefendi.bel.tr üzerinden de yapılabilecek. 

Merkezefendi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi konusunda vatandaşları uyardı.

 

Merkezefendi Belediyesi, vergi ödemelerinin yapılacağı son günün 2 Aralık Pazartesi olduğunu bildirdi. Yapılacak olan ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’ ödemeleri için, Merkezefendi Belediyesi vezneleri 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günleri saat 09.00 ile 16.00 arası açık olacak.

 

Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası ve Tapu Müdürlüğü’nde bulunan veznelerde World Kart, Halk Bankası/Paraf Kart, Ziraat Bankası/Bankkart Combo kredi kartlarına üç taksit imkanı bulunuyor. Vergi ödemeleri Halk Bankası gişeleri, ATM ve internet bankacılığı sisteminden ve Merkezefendi Belediyesi resmi internet sayfası http://www.merkezefendi.bel.tr üzerinden de yapılabilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.