Merkezefendili Gençler Atasıyla Buluştu

DENİZLİ 29.11.2019 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendili Gençler Atasıyla Buluştu

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitim ve kültür projelerinden biri olan,  ilçe sınırları içerisinde okuyan 11.sınıf öğrencilerini Ankara’ya gönderdiği ‘Merkezefendili Gençler Atasıyla Buluşuyor’ projesinin ilk dönemi sona erdi.   Gerçekleştirilen projenin ilk döneminde iki bin 340 öğrenci ve görevli 113 öğretmen Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarı Anıtkabir’i, 1.ve 2. Meclis’i, Ankara Üniversitesi’ni, MTA Tabiat ve Enerji Parkı Müzelerini ziyaret ettikten sonra Avrupa’nın en büyük tema parklarından biri olan Ankapark’ta doyasıya vakit geçirdi. 28 okulun katılım sağladığı projenin ilk döneminde 15 tur gerçekleştirildi. Projenin ikinci döneminin Nisan ayında başlayacağını düşünülüyor.     Gerçekleştirilen proje kapsamında gençleri Ankara’da yalnız bırakmayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,  “11.sınıf öğrencilerimizi gerçekleştirmiş olduğumuz bu proje ile Atamızla buluşturuyoruz. Öğrencilerimizin, Anıtkabir’deki o manevi atmosferi yerinde yaşamalarını istedik. Projemizin ilk döneminde iki bin 340 öğrencimizi Ankara’ya götürdük. Bu ülkenin nasıl ve hangi şartlar altında kurulduğunu, o dönemde neler yaşandığını, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün nasıl bir yol izlediğini öğrenmeleri anlamında faydalı bir proje, bir gezi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve rehberlerimize çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizi Atamızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.     ATASIYLA BULUŞAN OKULLAR Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi, Hilmi Özcan Anadolu Lisesi, Kazım Kaynak Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi, Erbakır Fen Lisesi, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Oya Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi, Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Servergazi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi, Albayrak Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Denizli Çözüm Anadolu Lisesi, Özel Denizli Fen Bilimleri Anadolu Lisesi, Özel Denizli Gelişim Koleji Anadolu Lisesi, Özel Denizli Gelişim Koleji Fen Lisesi, Özel Denizli Koleji Anadolu Lisesi, Özel Denizli Koleji Fen Lisesi, Özel Denizli Sınav Akademi Anadolu Lisesi, Özel Denizli Sınav Anadolu Lisesi, Özel Denizli Tarihi Çınar Koleji Anadolu Lisesi, Özel Elit Grup Albayrak Anadolu Lisesi, Özel Pozitif Tercih Anadolu Lisesi, Özel Pozitif Tercih Fen Lisesi, Özel Pusulam Anadolu Lisesi ve Özel Pusulam Fen Lisesi…        

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitim ve kültür projelerinden biri olan,  ilçe sınırları içerisinde okuyan 11.sınıf öğrencilerini Ankara’ya gönderdiği ‘Merkezefendili Gençler Atasıyla Buluşuyor’ projesinin ilk dönemi sona erdi.

 

Gerçekleştirilen projenin ilk döneminde iki bin 340 öğrenci ve görevli 113 öğretmen Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarı Anıtkabir’i, 1.ve 2. Meclis’i, Ankara Üniversitesi’ni, MTA Tabiat ve Enerji Parkı Müzelerini ziyaret ettikten sonra Avrupa’nın en büyük tema parklarından biri olan Ankapark’ta doyasıya vakit geçirdi. 28 okulun katılım sağladığı projenin ilk döneminde 15 tur gerçekleştirildi. Projenin ikinci döneminin Nisan ayında başlayacağını düşünülüyor.

 

 

Gerçekleştirilen proje kapsamında gençleri Ankara’da yalnız bırakmayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,  “11.sınıf öğrencilerimizi gerçekleştirmiş olduğumuz bu proje ile Atamızla buluşturuyoruz. Öğrencilerimizin, Anıtkabir’deki o manevi atmosferi yerinde yaşamalarını istedik. Projemizin ilk döneminde iki bin 340 öğrencimizi Ankara’ya götürdük. Bu ülkenin nasıl ve hangi şartlar altında kurulduğunu, o dönemde neler yaşandığını, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün nasıl bir yol izlediğini öğrenmeleri anlamında faydalı bir proje, bir gezi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve rehberlerimize çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizi Atamızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

ATASIYLA BULUŞAN OKULLAR

Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi, Hilmi Özcan Anadolu Lisesi, Kazım Kaynak Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi, Erbakır Fen Lisesi, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Oya Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi, Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Servergazi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi, Albayrak Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Denizli Çözüm Anadolu Lisesi, Özel Denizli Fen Bilimleri Anadolu Lisesi, Özel Denizli Gelişim Koleji Anadolu Lisesi, Özel Denizli Gelişim Koleji Fen Lisesi, Özel Denizli Koleji Anadolu Lisesi, Özel Denizli Koleji Fen Lisesi, Özel Denizli Sınav Akademi Anadolu Lisesi, Özel Denizli Sınav Anadolu Lisesi, Özel Denizli Tarihi Çınar Koleji Anadolu Lisesi, Özel Elit Grup Albayrak Anadolu Lisesi, Özel Pozitif Tercih Anadolu Lisesi, Özel Pozitif Tercih Fen Lisesi, Özel Pusulam Anadolu Lisesi ve Özel Pusulam Fen Lisesi…

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.