Merkezefendili gençler Subaşıoğlu’na sağ gösterip sol vurdular

SİYASET 29.03.2019 - 11:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendili gençler Subaşıoğlu’na sağ gösterip sol vurdular

Denizli’de 31 Mart yerel seçimlerinin en rekabetli geçtiği ilçe olan Merkezefendi’de seçimlere az bir süre kala CHP’li gençlerin yaptığı sosyal medyada çok paylaşılan rap klipi dikkat çekti.     Bir süre önce CHP Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Özdarak tarafından paylaşılan rap video klip, sözleriyle Subaşıoğlu’na bir gönderme niteliği taşırken, finalinde ekranlara yansıyan İYİ Parti İl Başkanlığı tabelası da gözlerden kaçmıyor.   31 Mart Seçimleri Denizli’de birçok lokasyonda gerçekten büyük rekabete yol açtığı gibi renkli görüntülere de sahne oluyor. CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın ve AK Partili Muhammet Subaşıoğlu arasında kıyasıya rekabet hız kesmeden devam ediyor. Merkezefendi’de nefesler tutulurken, birkaç gün önce CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özdarak’ın sosyal medya hesabında paylaştığı bir video klip kısa sürede fenomen oldu.   Açıkça olmasa da sözlerine bakıldığında Subaşıoğlu’na gönderme yapılan video klipte Merkezefendi sokaklarından görüntüler yer alıyor. Subaşıoğlu’nun 31 Mart’taki seçimlerde kaybedeceğinin ima edildiği klipte, kavgacı ve gergin üslubu “Partilinle kavgalısın küsmüşsün basına, ne geldiyse dilinden ne geldiyse başına” sözlerine yer verilmiş.   CHP’li gençlerin paylaştığı klipin sonunda ise Millet İttifakı’nın diğer ortağı unutulmamış. Delikliçınar Meydanı’nda çekildiği anlaşılan final bölümünde Yeni Camii Minarelerinin arkasında İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nın tabelası görüntüleniyor.

Denizli’de 31 Mart yerel seçimlerinin en rekabetli geçtiği ilçe olan Merkezefendi’de seçimlere az bir süre kala CHP’li gençlerin yaptığı sosyal medyada çok paylaşılan rap klipi dikkat çekti.

 

 

Bir süre önce CHP Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Özdarak tarafından paylaşılan rap video klip, sözleriyle Subaşıoğlu’na bir gönderme niteliği taşırken, finalinde ekranlara yansıyan İYİ Parti İl Başkanlığı tabelası da gözlerden kaçmıyor.

 

31 Mart Seçimleri Denizli’de birçok lokasyonda gerçekten büyük rekabete yol açtığı gibi renkli görüntülere de sahne oluyor. CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın ve AK Partili Muhammet Subaşıoğlu arasında kıyasıya rekabet hız kesmeden devam ediyor. Merkezefendi’de nefesler tutulurken, birkaç gün önce CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özdarak’ın sosyal medya hesabında paylaştığı bir video klip kısa sürede fenomen oldu.

 

Açıkça olmasa da sözlerine bakıldığında Subaşıoğlu’na gönderme yapılan video klipte Merkezefendi sokaklarından görüntüler yer alıyor. Subaşıoğlu’nun 31 Mart’taki seçimlerde kaybedeceğinin ima edildiği klipte, kavgacı ve gergin üslubu “Partilinle kavgalısın küsmüşsün basına, ne geldiyse dilinden ne geldiyse başına” sözlerine yer verilmiş.

 

CHP’li gençlerin paylaştığı klipin sonunda ise Millet İttifakı’nın diğer ortağı unutulmamış. Delikliçınar Meydanı’nda çekildiği anlaşılan final bölümünde Yeni Camii Minarelerinin arkasında İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nın tabelası görüntüleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.