Mert Koç; “15 Temmuz, toprağını korumak için topraklaşan şehitlerin günüdür”

SİYASET 13.07.2019 - 07:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mert Koç; “15 Temmuz, toprağını korumak için topraklaşan şehitlerin günüdür”

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç,15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yılında yaptığı açıklamada FETÖ’nün hain planına karşı verilen mücadele ruhunu daima diri tutacaklarını belirtti.   Başkan Mert Koç; “Tam üç yıl önce 15 Temmuz 2016 günü, son 15 yılda bölgenin adeta paralayan yıldızı haline gelen, dünya sahnesinde “Ben de varım!” diyerek, “Dünya beşten büyüktür!”ifadesini haykıran Türkiye Cumhuriyetine, vatanının birliğine, bütünlüğüne, demokrasimize ve milli iradeye karşı; ülkemizin büyümesini ve güçlenmesini istemeyen emperyalist güçlerin piyonu hain FETÖ’cü örgüt ve onun Türk Silahlı Kuvvetlerindeki uzantıları tarafından haince bir darbe girişimi yapıldı. Hamdolsun devletimiz ve milletimiz büyük bir kahramanlık ve feraset içerisinde bu hainliğe ve iç ve dış destekçilerine bundan 104 yıl önce yine bu topraklarda Çanakkale’de, nasıl cevap verdiyse aynı kararlıkla ve duruşla yine gereken cevabı vermiştir. Bu tür hain işgal girişimleri devletimiz, büyük ve asil Türk milletimizin gücü karşısında asla başarılı olamamıştır ve olamayacaktır.   Şehitlerimize, gazilerimize, kazandığımız 15 Temmuz zaferine sahip çıkmalıyız. Bu açıdan görülmekte olan FETÖ davaları, Türkiye’nin darbeler tarihinin kirli parantezini kapatan 15 Temmuz direnişinin son hamlesi olması nedeniyle stratejiktir. Biz millet olarak, bu davaların hem mağduru, hem müştekisi, hem tanığı hem de müdahiliyiz.  Millet olarak aklımızla oynanmasına, darbecilerin cezadan kurtulmasına müsaade etmeyeceğiz. Nasıl ki 15 Temmuz ve devam eden günlerde meydanlarda direniş çadırları kurup nöbet tuttuysak, bugün de Fethullahçı Terör Örgütü, kirli emelleri, ahlaksız stratejileri, algı operasyonlarıyla birlikte tümüyle bertaraf edilene kadar nöbetimizi sürdüreceğiz. 15 Temmuz’da kanımızla kurtardığımız emanetimizin, davamızın, geleceğimizin, inancımızın, sinsi projelerle kaybedilmesine izin vermeyeceğiz. 15 Temmuz Destanı yazan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifa diliyor, 15 Temmuz Destanının yıldönümünde vatanımıza, milletimize, devletimize, dinimize kast eden hain terör örgütü ve işbirlikçilerini unutmadığımızı, unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı bir kez daha haykırıyoruz” ifadelerine yer verdi.                                                                                                                                                                                                 

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç,15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yılında yaptığı açıklamada FETÖ’nün hain planına karşı verilen mücadele ruhunu daima diri tutacaklarını belirtti.

 

Başkan Mert Koç; “Tam üç yıl önce 15 Temmuz 2016 günü, son 15 yılda bölgenin adeta paralayan yıldızı haline gelen, dünya sahnesinde “Ben de varım!” diyerek, “Dünya beşten büyüktür!”ifadesini haykıran Türkiye Cumhuriyetine, vatanının birliğine, bütünlüğüne, demokrasimize ve milli iradeye karşı; ülkemizin büyümesini ve güçlenmesini istemeyen emperyalist güçlerin piyonu hain FETÖ’cü örgüt ve onun Türk Silahlı Kuvvetlerindeki uzantıları tarafından haince bir darbe girişimi yapıldı. Hamdolsun devletimiz ve milletimiz büyük bir kahramanlık ve feraset içerisinde bu hainliğe ve iç ve dış destekçilerine bundan 104 yıl önce yine bu topraklarda Çanakkale’de, nasıl cevap verdiyse aynı kararlıkla ve duruşla yine gereken cevabı vermiştir. Bu tür hain işgal girişimleri devletimiz, büyük ve asil Türk milletimizin gücü karşısında asla başarılı olamamıştır ve olamayacaktır.

 

Şehitlerimize, gazilerimize, kazandığımız 15 Temmuz zaferine sahip çıkmalıyız. Bu açıdan görülmekte olan FETÖ davaları, Türkiye’nin darbeler tarihinin kirli parantezini kapatan 15 Temmuz direnişinin son hamlesi olması nedeniyle stratejiktir. Biz millet olarak, bu davaların hem mağduru, hem müştekisi, hem tanığı hem de müdahiliyiz.  Millet olarak aklımızla oynanmasına, darbecilerin cezadan kurtulmasına müsaade etmeyeceğiz. Nasıl ki 15 Temmuz ve devam eden günlerde meydanlarda direniş çadırları kurup nöbet tuttuysak, bugün de Fethullahçı Terör Örgütü, kirli emelleri, ahlaksız stratejileri, algı operasyonlarıyla birlikte tümüyle bertaraf edilene kadar nöbetimizi sürdüreceğiz. 15 Temmuz’da kanımızla kurtardığımız emanetimizin, davamızın, geleceğimizin, inancımızın, sinsi projelerle kaybedilmesine izin vermeyeceğiz. 15 Temmuz Destanı yazan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifa diliyor, 15 Temmuz Destanının yıldönümünde vatanımıza, milletimize, devletimize, dinimize kast eden hain terör örgütü ve işbirlikçilerini unutmadığımızı, unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı bir kez daha haykırıyoruz” ifadelerine yer verdi.                                                               

                                                                                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.