Mesut Yeşil vefat etti!

YAŞAM 19.03.2018 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mesut Yeşil vefat etti!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Fotoğrafçısı Mesut Yeşil kalbine yenik düştü. Yeşil’in ölümü yakınlarını ve Ekonomi Bakanlığı çalışanlarını yasa boğdu.   Bakan Zeybekci, ile uzun bir zamandır birlikte mesai yapan Mesut Yeşil, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yeşil‘in vefat haberi parti içinde derin üzüntüye neden oldu. Bakan Zeybekci, kötü haberi yurt dışında aldı. Yeşil, bir süredir kalp hastalığı yaşadığı yaklaşık bir hafta önce Liv Hospital’da kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi 5 yaşında bir kız bir oğlan ikiz bebekleri 1 yaşında yenidünyaya gelen bebeği olmak üzere 3 çocuk sahibi Mesut Yeşil’in bugün (Pazartesi)  Ankara Çubuk’ta kılınacak cenaze namazının ardından köyünde toprağa verilmesi bekleniyor.   Mesut Yeşil’in 10 Mart’ta sosal medya hesabından yaptığı paylaşımı ise yürekleri burktu! Paylaşımında; “Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim, her türlü amelde çok ahesteyim, kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim, uyandır artık Ya Rab! belki son nefesteyim.”  İşte o paylaşımı;     Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise aldığı üzücü haber üzerine; sosyal medya hesabından, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.  

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Fotoğrafçısı Mesut Yeşil kalbine yenik düştü. Yeşil’in ölümü yakınlarını ve Ekonomi Bakanlığı çalışanlarını yasa boğdu.

 

Bakan Zeybekci, ile uzun bir zamandır birlikte mesai yapan Mesut Yeşil, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yeşil‘in vefat haberi parti içinde derin üzüntüye neden oldu. Bakan Zeybekci, kötü haberi yurt dışında aldı. Yeşil, bir süredir kalp hastalığı yaşadığı yaklaşık bir hafta önce Liv Hospital’da kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi 5 yaşında bir kız bir oğlan ikiz bebekleri 1 yaşında yenidünyaya gelen bebeği olmak üzere 3 çocuk sahibi Mesut Yeşil’in bugün (Pazartesi)  Ankara Çubuk’ta kılınacak cenaze namazının ardından köyünde toprağa verilmesi bekleniyor.

 

Mesut Yeşil’in 10 Mart’ta sosal medya hesabından yaptığı paylaşımı ise yürekleri burktu!

Paylaşımında; “Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim, her türlü amelde çok ahesteyim, kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim, uyandır artık Ya Rab! belki son nefesteyim.”

 İşte o paylaşımı;

 

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise aldığı üzücü haber üzerine; sosyal medya hesabından, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.