Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı! İşte Denizli'de Hava Durumu...

HAVA DURUMU 21.04.2017 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı! İşte Denizli'de Hava Durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de 21 Nisan ilk hava tahminlerini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de 21 Nisan ilk hava tahminlerini açıkladı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de  21 Nisan 2017  Cuma günü için son hava tahminlerini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Denizli’de sağanak yağışlar hakim olmuş hatta yüksek kesimlerde dolu yağışı dahi yaşandı.  Bu Cuma ile beraber hafta sonuna kadar Denizli’de yine sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.    Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Denizli’de hava durumunun,   - 21 Nisan 2017 Cuma  günü  13 ile 17 derece arası ve gök gürültülü sağanak yağışlı ilerleyen saatlerde ise saatte 11/km hızla gelen rüzgarlar mevcut.   - 22 Nisan 2017 Cumartesi günü 11ile 18 derece arası  ve sağanak yağışlı olması bekleniyor.   En düşük sıcaklıkların 23 Nisan Pazar günü  7 ile 16  derece olacağı tahmin ediliyor. Hafta Sonu      
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de 21 Nisan ilk hava tahminlerini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de 21 Nisan ilk hava tahminlerini açıkladı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de  21 Nisan 2017  Cuma günü için son hava tahminlerini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Denizli’de sağanak yağışlar hakim olmuş hatta yüksek kesimlerde dolu yağışı dahi yaşandı. 

Bu Cuma ile beraber hafta sonuna kadar Denizli’de yine sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. 

 

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Denizli’de hava durumunun,

 


- 21 Nisan 2017 Cuma  günü  13 ile 17 derece arası ve gök gürültülü sağanak yağışlı ilerleyen saatlerde ise saatte 11/km hızla gelen rüzgarlar mevcut.

 

- 22 Nisan 2017 Cumartesi günü 11ile 18 derece arası  ve sağanak yağışlı olması bekleniyor.  


En düşük sıcaklıkların 23 Nisan Pazar günü  7 ile 16  derece olacağı tahmin ediliyor.

Hafta Sonu

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.