Meteoroloji o gün için uyarı verdi

HAVA DURUMU 09.05.2017 - 12:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Meteoroloji o gün için uyarı verdi

Denizli’de Cumartesi günü hava sıcaklığı 35 dereceyi görecek!

Denizli’de Cumartesi günü hava sıcaklığı 35 dereceyi görecek!   Meteoroloji  Genel  Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre Akdeniz üzerinden gelen sıcak hava kütlesinin etkisi altına girmesi beklenirken hava sıcaklığının Denizli’de 35 dereceyi görmesi tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin 6 ile 12 derece üzerinde seyretmesi  tahmin edilirken, özellikle cumartesi günü için uyarı verildi.  Vatandaşların aşırı sıcak olması sebebiyle dikkatli olması konusunda uyarılırken, güneş çarpması gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerektiği vurgulandı.      Denizli’de gün içerisinde yağışın etkisini kaybetmesi  beklenirken, hava sıcaklığını kademeli olarak ta yükselmesi tahmin ediliyor.  Pazar gününe kadar ise havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.   Rüzgarın ise genellikle güney yönlerden orta kuvvette ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. (30/60kmsaat). Gün içerisinde ise rüzgarın etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.
Denizli’de Cumartesi günü hava sıcaklığı 35 dereceyi görecek!

Denizli’de Cumartesi günü hava sıcaklığı 35 dereceyi görecek!

 

Meteoroloji  Genel  Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre Akdeniz üzerinden gelen sıcak hava kütlesinin etkisi altına girmesi beklenirken hava sıcaklığının Denizli’de 35 dereceyi görmesi tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin 6 ile 12 derece üzerinde seyretmesi  tahmin edilirken, özellikle cumartesi günü için uyarı verildi.  Vatandaşların aşırı sıcak olması sebebiyle dikkatli olması konusunda uyarılırken, güneş çarpması gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerektiği vurgulandı.  

 

 Denizli’de gün içerisinde yağışın etkisini kaybetmesi  beklenirken, hava sıcaklığını kademeli olarak ta yükselmesi tahmin ediliyor.  Pazar gününe kadar ise havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

Rüzgarın ise genellikle güney yönlerden orta kuvvette ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. (30/60kmsaat). Gün içerisinde ise rüzgarın etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.