Mevlid Kandilinizi Kutluyorum

DTO 18.11.2018 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mevlid Kandilinizi Kutluyorum

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Mevlid Kandili'ni kutladı. Başkan Erdoğan, "Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Bugün, alemlere bir nur indi... Rabbim, o eşsiz Nur(sav)'un hatırına, bugün yapılacak tüm duaları kabul etsin. Devletimizi ve milletimizi feraha erdirsin. Her iki cihanda her kim zorda ise, felaha kavuştursun." dedi.     Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi: "Yaratan'ın alemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)'in dünyamızı şereflendirişinin yıldönümünde, O'nun kalplerimizi ve ruhumuzu aydınlatan örnek hayatından alacağımız insanlık dersi, bugün insanlığın dünden daha çok ihtiyaç duyduğu tek gereksinimi! İnsanoğlunun O'nu anladığı gün, tüm kaoslar ile kavgalar yerini sevgi ve hoşgörüye bırakacak; dünyayı O'nun güzel ahlakı, insanlığı ve merhameti ile insaf ve adaleti kuşatacak. İnsanlar, O'nun cömertliğinin sırrına erdiği gün, yokluğu bile paylaşmayı öğreneceklerdir! Mevlit Kandili, ruhlarımızı tazeleyip, hayatımızı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in eşsiz ahlakıyla şekillendirmeye başlayarak güzelleştirebileceğimiz bir zamandır. Çünkü, alemlere insanlığı aydınlatacak bir nur indi... Rabbim, o eşsiz Nur(sav)'un hatırına, bu gece yapılacak tüm duaları kabul etsin. Devletimizi ve milletimizi feraha erdirsin. Her iki cihanda her kim zorda ise, felaha kavuştursun. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun."

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Mevlid Kandili'ni kutladı. Başkan Erdoğan, "Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Bugün, alemlere bir nur indi... Rabbim, o eşsiz Nur(sav)'un hatırına, bugün yapılacak tüm duaları kabul etsin. Devletimizi ve milletimizi feraha erdirsin. Her iki cihanda her kim zorda ise, felaha kavuştursun." dedi.

 

 

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi: "Yaratan'ın alemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)'in dünyamızı şereflendirişinin yıldönümünde, O'nun kalplerimizi ve ruhumuzu aydınlatan örnek hayatından alacağımız insanlık dersi, bugün insanlığın dünden daha çok ihtiyaç duyduğu tek gereksinimi! İnsanoğlunun O'nu anladığı gün, tüm kaoslar ile kavgalar yerini sevgi ve hoşgörüye bırakacak; dünyayı O'nun güzel ahlakı, insanlığı ve merhameti ile insaf ve adaleti kuşatacak. İnsanlar, O'nun cömertliğinin sırrına erdiği gün, yokluğu bile paylaşmayı öğreneceklerdir! Mevlit Kandili, ruhlarımızı tazeleyip, hayatımızı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in eşsiz ahlakıyla şekillendirmeye başlayarak güzelleştirebileceğimiz bir zamandır. Çünkü, alemlere insanlığı aydınlatacak bir nur indi... Rabbim, o eşsiz Nur(sav)'un hatırına, bu gece yapılacak tüm duaları kabul etsin. Devletimizi ve milletimizi feraha erdirsin. Her iki cihanda her kim zorda ise, felaha kavuştursun. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.