Mezarlığa Terk Edilen 4 Köpeğe Sahip Çıktı

DENİZLİ 01.12.2019 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mezarlığa Terk Edilen 4 Köpeğe Sahip Çıktı

Denizli’nin Çameli ilçesinde kent mezarlığına uzun süre aç bırakılmış ve terk edilmiş 4 yavru köpeği bir vatandaş sahip çıktı.   Çameli Yeni Mahalle Mezarlığı'ndan geçen ilçe esnaflarından Turgut Sağ isimli vatandaş 4 adet yavru köpeğinin havladığını işitti. Mezarlığa yanaşarak 4 adet yavru köpeği gören Turgut Sağ, köpekleri cep telefonuyla çekerek çok acıktığını gösterdi. Görüntüleri ve resimleri sosyal medya hesabında yayınlayan Turgut Sağ, köpekleri evine alarak sahiplendi. Uzun süre aç kalmış ve terk edilmiş köpeklere sahip çıkan Turgut Sağ'ın bu duyarlı davranışı takdir topladı.      

Denizli’nin Çameli ilçesinde kent mezarlığına uzun süre aç bırakılmış ve terk edilmiş 4 yavru köpeği bir vatandaş sahip çıktı.

 

Çameli Yeni Mahalle Mezarlığı'ndan geçen ilçe esnaflarından Turgut Sağ isimli vatandaş 4 adet yavru köpeğinin havladığını işitti. Mezarlığa yanaşarak 4 adet yavru köpeği gören Turgut Sağ, köpekleri cep telefonuyla çekerek çok acıktığını gösterdi. Görüntüleri ve resimleri sosyal medya hesabında yayınlayan Turgut Sağ, köpekleri evine alarak sahiplendi. Uzun süre aç kalmış ve terk edilmiş köpeklere sahip çıkan Turgut Sağ'ın bu duyarlı davranışı takdir topladı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.