MHP bir ilke imza attı

SİYASET 23.04.2018 - 17:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MHP bir ilke imza attı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı gerçekleştirdiği asker uğurlama şenliği ile daha önce görülmemiş bir etkinliğe imza attı.   MHP Merkezefendi İlçe teşkilatının hazırladığı programa Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk , BBP İl Başkanı İlhami Çiçek , AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer , BBP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu , MHP MYK üyesi Gülay Özcan ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ile birlikte birçok partilide katıldı. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte 41 asker adayı yer aldı. Mehteran gösterileri, Serdar Can ve Ali Kınık konserleri ile birlikte birçok etkinlikte şenlikte yer aldı.     “ BU VATAN ONLAR SAYESİNDE PAYİDAR KALACAKTIR” Şenlik hakkında açıklamalarda bulunan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan , “ Şenliğimize ilginin olması bizleri mutlu etti. Biz bu etkinliğimizi siyasetten uzak bu vatanın bekçileri askerlerimize moral amaçlı yaptık. Her birinden Allah razı olsun. Bu vatan onların sayesinde hep payidar kalacaktır” dedi.   KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ Etkinliğe katılan ve bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Özhan , “ Başta İlçe teşkilatım olmak üzere bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Böylesine gururlu bir günde sadece bizleri değil , asker adaylarımızı da yalnız bırakmadıkları için onlara saygı ve sevgilerimi  sunuyorum. Bu vatan hepimizin bu vatan bu cumhurun bu vatan Türklerin, Ne mutlu Türk diyene “ dedi.     “BU KINALI KUZULAR HEPİMİZİN EVLADI” Şenlikte konuşan MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk , “ Bu kınalı kuzularımızın hepsi bizlerin evladıdır. Bu evlatları yetiştirip büyüten annelerimizden Allah bin kere razı olsun. Bu vatan için evlatlarını seve seve askere gönderen babalarımızdan Allah razı olsun. Hepiniz sağ salim askerlik görevinizi tamamlayıp vatana millete hayırlı bireyler olarak dönmenizi Allahtan niyaz ediyorum “ dedi.    

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı gerçekleştirdiği asker uğurlama şenliği ile daha önce görülmemiş bir etkinliğe imza attı.

 

MHP Merkezefendi İlçe teşkilatının hazırladığı programa Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk , BBP İl Başkanı İlhami Çiçek , AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer , BBP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu , MHP MYK üyesi Gülay Özcan ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ile birlikte birçok partilide katıldı. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte 41 asker adayı yer aldı. Mehteran gösterileri, Serdar Can ve Ali Kınık konserleri ile birlikte birçok etkinlikte şenlikte yer aldı.

 

 

“ BU VATAN ONLAR SAYESİNDE PAYİDAR KALACAKTIR”

Şenlik hakkında açıklamalarda bulunan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan , “ Şenliğimize ilginin olması bizleri mutlu etti. Biz bu etkinliğimizi siyasetten uzak bu vatanın bekçileri askerlerimize moral amaçlı yaptık. Her birinden Allah razı olsun. Bu vatan onların sayesinde hep payidar kalacaktır” dedi.

 

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliğe katılan ve bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Özhan , “ Başta İlçe teşkilatım olmak üzere bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Böylesine gururlu bir günde sadece bizleri değil , asker adaylarımızı da yalnız bırakmadıkları için onlara saygı ve sevgilerimi  sunuyorum. Bu vatan hepimizin bu vatan bu cumhurun bu vatan Türklerin, Ne mutlu Türk diyene “ dedi.

 

 

“BU KINALI KUZULAR HEPİMİZİN EVLADI”

Şenlikte konuşan MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk , “ Bu kınalı kuzularımızın hepsi bizlerin evladıdır. Bu evlatları yetiştirip büyüten annelerimizden Allah bin kere razı olsun. Bu vatan için evlatlarını seve seve askere gönderen babalarımızdan Allah razı olsun. Hepiniz sağ salim askerlik görevinizi tamamlayıp vatana millete hayırlı bireyler olarak dönmenizi Allahtan niyaz ediyorum “ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.