Milletvekili Karaca arbede de yaralandı

GÜNDEM 18.04.2019 - 08:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Milletvekili Karaca arbede de yaralandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca,  Ekrem İmamaoğlu’nun mazbata almak için gittiği Çağlayan Adliyesi’nde çıkan arbedede yaralandı. Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’da süren itirazlar sürecinde sandıkların başında olan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İmamoğlu’nun mazbatayı almak için Çağlayan adliyesine geldiği sırada güvenlik güçleri ile çıkan arbedenin ortasında kalarak yaralandı. Giriş katında yaşanan yoğunluğu önlemek isteyen güvenlik görevlileri ile vatandaşların arasında kalan Karaca, bu sırada talihsiz bir kaza geçirdi. Arbede esnasında kırılan kapı camının Gülizar Biçer Karaca’nın sol kolunda derin bir kesik oluşturdu. Karaca orada bulunan partililer ve sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tetkiklerin arından tendonlarında deformasyon oluştuğu belirlenen Karaca’nın dün akşam saat 21.00 da ameliyata alınacağı öğrenildi. Yaşanan arbedede yaralanan Milletvekili Karaca; tedavi için yapılan müdahalelerden dolayı kendisine ulaşamayan sevenleri için bir mesaj yayınlayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür etti.   Gülizar Biçer Karaca; “Sevgili hemşehrilerim, İstanbul'da 17 günün sonunda, Çağlayan Adliyesi'nde Mazbatamızı aldık, Coşkulu bir kalabalığın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu kucakladığı Çağlayan'da yaşanan arbedede talihsizlik sonucu sol kolumda oluşan kesi nedeniyle İstanbul Florance Nightingle hastanesinde acil müdahale edildi. Tendom hasarı oluştuğu için operasyona karar verilmesi nedeniyle bir süre aramalarınıza cevap veremeyeceğim için hastane sürecinde 0312 420 2767 numaralı TBMM telefonumuza ulaşabilirsiniz...   Hiçbirşeyin sevincimizi gölgelemesine izin vermeyeceğimizi hatırlatır, Acil Şifalar dilekleriniz için teşekkür ederim” dedi.  

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca,  Ekrem İmamaoğlu’nun mazbata almak için gittiği Çağlayan Adliyesi’nde çıkan arbedede yaralandı.


Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’da süren itirazlar sürecinde sandıkların başında olan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İmamoğlu’nun mazbatayı almak için Çağlayan adliyesine geldiği sırada güvenlik güçleri ile çıkan arbedenin ortasında kalarak yaralandı. Giriş katında yaşanan yoğunluğu önlemek isteyen güvenlik görevlileri ile vatandaşların arasında kalan Karaca, bu sırada talihsiz bir kaza geçirdi. Arbede esnasında kırılan kapı camının Gülizar Biçer Karaca’nın sol kolunda derin bir kesik oluşturdu. Karaca orada bulunan partililer ve sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tetkiklerin arından tendonlarında deformasyon oluştuğu belirlenen Karaca’nın dün akşam saat 21.00 da ameliyata alınacağı öğrenildi.



Yaşanan arbedede yaralanan Milletvekili Karaca; tedavi için yapılan müdahalelerden dolayı kendisine ulaşamayan sevenleri için bir mesaj yayınlayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür etti.

 

Gülizar Biçer Karaca; “Sevgili hemşehrilerim, İstanbul'da 17 günün sonunda, Çağlayan Adliyesi'nde Mazbatamızı aldık, Coşkulu bir kalabalığın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu kucakladığı Çağlayan'da yaşanan arbedede talihsizlik sonucu sol kolumda oluşan kesi nedeniyle İstanbul Florance Nightingle hastanesinde acil müdahale edildi. Tendom hasarı oluştuğu için operasyona karar verilmesi nedeniyle bir süre aramalarınıza cevap veremeyeceğim için hastane sürecinde 0312 420 2767 numaralı TBMM telefonumuza ulaşabilirsiniz...

 

Hiçbirşeyin sevincimizi gölgelemesine izin vermeyeceğimizi hatırlatır, Acil Şifalar dilekleriniz için teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.